Jump to content
Порталът към съзнателен живот

klio

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

klio's Achievements

  1. Или по-скоро губейки надежда в рационалния смисъл, би изпаднал в емоционална и психическа нестабиност, /което маи се случва/
  2. Звездата, Паж пентакли, Луната Има ли надежда за подобряване на здравословната състояние /намлад човек/? Имало е надежда, но човекът я е изгубил вече, отчаял се е след дълго лечение, обърнал и е гръб,така, че надежда няма. Какво е вашето мнение?
  3. Благодаря за включването, страхонти сте, предложението не беше сериозно наистина, май изиграх ролята на Глупака, но това са дребни неща. Важното е, че Колелото ми е трудна, кога стопира, както казвате нещата и кога казва, че момента е дошъл./Казва ли го изобщо?/
  4. Здравейте, Честита Нова Година, пожелавам здраве на всички вас и дано да е успешна! На въпрос: Сериозно ли е това предложение? /става въпрос за бизнес и чист късмет без никакви чуства/, се падат съответно: 5 чаши, Глупакът и Колелото Колебая се между : "Сдухана съм и от глупост и наивност се надявам на чудо" и "момента най-после е е благоприятен". Какво мислите моля?
  5. Благодаря Жур, права си, имаше отчаяние, но ще видим.
  6. На въпрос: ”ще сключим ли договор с фирма Х”, се падат съответно 8 чаши, 8 жезли и Кралица пентакли. Мисля, че отговора е да. Опитвам се да тълкувам по следния начин: след известни разочарования /в бизнес аспект/, се налага прибягване до сътрудничество, приемане на нов партньор с когото да разделиш отговорности и печалби /поради криза и т.н./, това изобщо не е желателно, но след колебания, става ясно, че просто се налага. Според мен е за добро и може би ще доведе поне до известно стабилизиране. Приемам всякакви критики и забележки. Смятате ли, че може да се очаква намеса от жена /влиятелна и т.н., този въпрос ме затруднява?
  7. Благодаря Мона, Изключително точно, напрежиние съществува безспорно, както и факт е, че човекът, който ни съдейства, ще се възползва максимално от нас. Струва ми се, че при въпроси свързани с работа отговорите са далеч по-точни отколкото при емоционални такива, или греша.
  8. На въпрос, отнасящ се за служебен проблем: "ще има ли пречки при одобряването на проект?", се падат съответно: Дяволът, 5 меча и Крал на чашите, Според мен пречки определено ще има, но преодолими ли са? Предварително благодаря!
  9. Здравей! Може ли да уточниш заболяването, от което човекът страда. Аз не съм много компетентна в здравната тематика, но тези карти много ми приличат на някакъв тип невроза... здравейте, baby777, всичко е възможно, става въпрос за възрастен човек /над 80/ инсулинозависим, хипертония, сърдечни проблеми /прекаран инфаркт/, то затова и не попитах например " ще се подобри ли здрав. състояние на .....?", според мен поради обърнатото Асо мечове, дори и да настъпи влошаване, то няма да е сега, буквално тези дни, но Рицар чаши ме затрудни, благодаря за включването.
  10. Здравейте, Четох и реших да се включа /и аз като черна станция/. Тъй като съм впечатлена от голяма част от пишещите в този форум, ви моля за съвет и малко помощ. На въпрос: „ще се влоши ли здравословното състояние на Х до края на годината?” , се падат Рицар чаши, 9 мечове, Асо мечове – обърната. Според мен /със скромен опит съм/, отговорът е да, ще се влоши, но съвсем не ми е ясен Рицарят на чашите на първа позиция.
×
×
  • Добави...