Jump to content
Порталът към съзнателен живот

DaniTegarkova

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от DaniTegarkova

  1. За пръв път гледах Здрач минала година.А тези странни явления се случват от понеот 3 години.Не е вазможно защото след като почнаха да се случват чак тогава гледах парвия си страшен филм "Турбалан 1,2 и 3.Но беше след това.
  2. Аз да.По точно съм гледала всички филми здрач и съм голям фен.Тя не е толкова пристрастена по филма но незнам какво общо има с духовете.В филмовете се разказва за вампири и върколаци.
  3. Значи аз лично мисля че през 2012 заради ускорителят ще се получи черна дупка която ще ни засмуче.Или ще настъпи третата световна война която ще сложи край на живота на земята.Поне аз така мисля.
  4. Има духове и е доказано,че има такива същества.Даже аз лично съм имала случай с такова същество.Бях сама в нас и почнаха да се чуват звуци да се отварят прозорци и да се тряскат врати.веднага след като се чу всичко това минах покрай стаята на мойта майка и моя баща и видях в огледалото сянка на човек с вериги.След ровене в нета разбрах,че това е прикован дух който иска да си отмасти на някой нещо или всичко.След време разбрах как да комуникирам с него и ви казвам,че всеки път когато съм сама се чуват стъпки и тем подобни неща като тези за които говорих преди малко.След като разбра,че знам за него и че не се страхувам почнах да виждам и жена и деца също с вериги и вече не ми се седи в нас сама защото те знаят че вече ме е страх и ви казвам че е имало случай да падат ножове които са оставени на масата и които няма начин да падат или в нас да ме боли част от тялото да се задушавам и тем подобни.И аз не съм единствена на една моя съученичка и се случват почти същите неща както при мене обаче при нея има нещо по страшно.На рожденния си ден тя си легнала по рано и се обърнала към телевизора.В този момент тя си сложила една плюшена играчка от другата страна.Тъкмо да заспи играчката прелетяла над главата и.След това тя я сложила на рафта и на сутринта била на земята.Просто това е истината и искам да я знаете.И ви казвам че това си е истина и ваше е решението да вярвате или не.
×
×
  • Добави...