Jump to content
Порталът към съзнателен живот

burq

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от burq

  1. Не съм много съгласна,с теб.Дълго време спазвах какви ли не диети и хранителни режими и нищо не се получаваше,от известно време пия натурален ябълков оцет и има ефект,в смисъл,че наистина подтиска апетита.За един месец свалих 5 кг,без да се лишавам от храна,много е важно какъв оцет пиеш,радвам се,че си намерих натурален.Ползвам го и за косата,става мека и лъскава.
  2. Ябълковият оцет е станал популярен като " горелка за мазнини" и като естествено подтискащ апетита. Всъщност, има една диета с ябълков оцет, която включва поемане на 1-3 супени лъжици ябълков оцет преди всяко хранене. Най-ранните поддръжници ...на ябълковия оцет за отслабване е Джарвис, който пише, че хората, които консумират ябълков оцет редовно горят мазнини, вместо да ги съхраняват. Някои казват, че пектина, ензимите, витамините или калият помогат за загубата на тегло Едно малко проучване през 2005 г. установи, че тези, които ядат парче хляб с малко количество ябълков оцет се чувстват по-сити и доволни от тези, които ядат само хляб. Възможно е този с оцета да повлияе на ситостта чрез намаляване на гликемичния индекс на въглехидратите по време на хранене. Необходими са още изследвания. Пийте по 2-3 с.л. органичен ябълков оцет разреден в 200мл.вода непосредствено преди хранене.източник
  3. Ние пием цялото семейство ябълков оцет от месец и трябва да ви кажа,че наистина е с уникални качества,аз свалих 5 кг,съпругът ми се пребори с холестерола,а децата не са ми боледували,поръчвам си го от интернет,пробвайте,не се чудете.
×
×
  • Добави...