Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Поля67

Участници
  • Общо Съдържание

    17
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Поля67's Achievements

  1. Благодаря много за информацията аз не съм от София ни ще потърся по нашите книжарници. Още веднъж благодаря.
  2. Моля ви кажете ми от къде да се сдобия с карти Таро и как да разбера кои са най-удачни за гледане и кои са фалшиви. Благодаря предварително.
  3. Много искам да се науча да гледам с карти Таро,но нямам такива и не знам от къде мога да си набавя. Искам и някакво упътване към тях. Може ли някой да ми даде информация. Благодаря предварително.
  4. Не не е имала до сега предишна връзка и не е болна от нищо. В момента работи и се кани да кандидатства. Двама мъже се надпреварват за вниманието й но тя като че ли не иска да се занимава с това затова попитах.
  5. Здравейте може ли пак да попитам? Дъщеря ми се казва Мила на 20г. е и искам да разбера ще си намери ли скоро приятел? Благодаря предварително!
  6. Моля отново за помоща ви. Както вече ви казах аз съм от Ловеч и по ваш съвет потърсих психотерапевт. Попаднах на д-р ........., млада и амбициозна лекарка и според сайта във интернет много способна. Запознах я с проблемите си и я помолих да ме насочи към специалист с който мога да проведа психо или друг вид терапия. Освен ,че бях доста поругана ,че вярвам на подобни неща ми беше обяснено че без медикаменти заболяването ми е невъзможно да мине. Беше ми предписан Золофт и с това се приключи. Обръщам се към вас не за да се оплаквам а с молба ако е възможно да ме насочите към добър специалист в Ловеч и региона. Искам също и да ви благодаря за чудесните отговори, коiто давате във форумите,чета много от тях и мисля, че започват да ми помагат. Благодаря на Орлин.
  7. Благодаря ви много. Желая и на вас щастие!
  8. Здравейте и от мен. Браво на вас чудесна тема. Може ли и аз да задам един въпрос. Ще приемат ли дъщеря ми за студентка тази година,казва се Мила.
  9. Чета вашето послание и всяка дума от него се забива в сърцето ми. Дори не можете да си представите колко сте прав за мен и колко точно ме обрисувахте.Да обещавам ще се опитам да направя всичко възможно и да започна психотерапия. А на вас едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата,за" милите" истини скоито успяхте да ми върнете надеждата.Съжалявам че не се срещнах с вас по-рано вие сте най-благородния човек когото съм срещала. БЛАГОДАРЯ!!!
  10. Аз съм от гр. Ловеч и да мислила съм и за психо терапия но не мога да си я позволя. Обещавам да прочета това което ми посочихте. А колкото до моя страх от Нечестните хора попаднах на човек който ми обеща че срещу 2000лв ще се излекувам и никога повече няма да имам проблеми. Попитах го как ще стане и той ми обясни че щял да ми прави някакви психо сеанси само че трябвало да изпратя парите предварително. Това ме накара да раязбера че е мошеник и че се възползва от безисходицата на хората. Затова още веднъж ви моля да ми простите за това което написах. Прочетох доста неща от това което ми препоръчахте,някой от тях разбрах други са ми непонятни ,но общо взето започвам да разбирам че всичко зависи от мен от начина ми на мислене и на приемане на страха. Виждам много логика във всичко това и мисля ,че мога да си помогна поне малко. Доверявам ви се напълно и се радвам че се запознах с вас. Сега съм много по-обнадеждена но мисля че сама няма да мога да се справя със всичко само с някой неща. БЛАГОДАРЯ!! Все още искам да си помогна,но мисля че сама няма да успея!!!
  11. 1/ Когато това заболяване се появи интернет още не беше навлязъл толкова широко. А аз дълги години( почти7г) си мислех че никой друг не е като мен и се срамувах. Едва когато стана непоносимо отидох при личния си лекар и той ми обясни как стоят нещата. После ми изпрати при психиатър и той ми помогна с хапчета, а когато човек е добре не се замисля за последиците. Спрях хапчетата и едва когато всичко се върна отново започнах да се замислям и да търся алтернативи. 2/Страха,незнанието или просто още не съм попаднала на подходяща помощ. 3/ не 4/Наистина искам много искам 5/О, не чувствам се виновна за това си състояние имисля че от части и тази вина ме депресира. Аз бях много силен характер и сега съм бясна на това което съм. 6/Нищо не искам повече от това в момента чета книгата"Подсъзнанието може всичко" и се опитвам да си помагам по някакъв начин. Ако найстина можете да ми помогнете ще приема на драго сърце. И простете за това което ще кажа но се надявам ,че сте ЧЕСТЕН ЧОВЕК простете още веднъж.
  12. Хиляди пъти съм отговаряла на тези въпроси с Да искам да успея,искам да направя нещо със себе си, НЕ не искам досадните хапчета,но незнам как. Затова съм тук и търся отговори. Изчетох какво ли не, как мислите че намерих този портал. Искам да се преборя с това. Лятото трябваше да замина за Испания и не можах заради страха от пътуване. АКО НЯКОЙ МОЖЕ И ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА МЕ НАУЧИ КАК ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРНА ДО ГРОБ!!!!!
  13. Днес ми предписаха Золофт и ривотрил. Някой има ли наблюдения и личен опит. Порових се из другите форуми но мненията са противоречиви. Страхувам се и от страничните ефекти.
  14. Благодаря ви за отговора . При мен проблема е че останах без работа и по цял ден съм в къщи сама.Съпруга ми и детето ми работят а аз стоя никому ненужа и се чудя как да реша нещата. Има и друг проблем при мен се получи пристрастяване към Транксен. Психотерапевта ми ми го изписваше като бонбони и чак после разбрах че към него има пристрастяване.
×
×
  • Добави...