Jump to content
Порталът към съзнателен живот

urartu_sun

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За urartu_sun

  • Рожден Ден 25.10.1984

Профил Информация

  • Пол
    Жена

urartu_sun's Achievements

  1. @ Helen - да, прочетох тази тема в интернет - http://spisanie8.bg/...1%82%D0%B5.html Има предположения, че са просто прашинки, или "flare" ефект - "пряко попадение на светлина отстрани на лещите". Но пише, че обикновено този ефект се появява при наличието на дневна светлина.
  2. Здравей Мария, не го видях, докато снимах Забелязах го чак когато качвах снимките на компютъра.
  3. Според мен не е рефлектирала светлина, защото снимах от едно и също място първо двете плочи ( снимка 1, на която няма нищо особено), а след това ми се прииска да снимам само тази, счупената плоча (снимка 2)... Точно затова се чудя, откъде се взе този кръг, на едната снимка го има, а на другата - не. А и има доста ясно очертана форма. На мен много ми прилича на ореол. А надписа е на староарменски, разчита се ясно името " Ани" , което е древна Арменска столица . Ще накарам някой да се опита да ми преведе поне част от текста. Вярно, че отдалече прилича на петно, но в по-близък план е нещо повече от петно http://www.flickr.co...31215/lightbox/
  4. Здравейте, от известно време посещавам този форум, но чак сега се регистрирах, защото искам да споделя нещо. В момента съм в Армения и преди 2 дена бях в една от многото старинни църкви тук, и направих снимки. Вечерта, докато ги разглеждах, забелязах този знак, който ще видите на една от снимките в албума: http://www.flickr.co...31215/lightbox/ Интересно ми е да прочета какво мислите за изображението. Това, че се е появило точно в триъгълника, образуван от счупването, според мен съвсем не е случайно. Без никакво съмнение го приемам като добър знак, необясним, но излъчващ невероятно красива позитивна енергия. Не е нито оптична илюзия, нито повреда във фотоапарата или петно и т.н. Може да видите, как на първата снимка няма нищо особено, но на втората ясно се вижда кръг от светлина.Третата е просто увеличен вариант на тази част от снимката. Църквата се казва Света Рипсиме, в нея е погребана Рипсиме, млада девойка от Рим, дошла в Армения с мисия да разпространи християнството ( 290 година). Загинала е по мъчителен начин, убита по заповед на тогавашния цар. Църквата е построена по-късно, около 618 г. Ще се радвам, ако споделите собствените си тълкувания и впечатления.
×
×
  • Добави...