Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vana

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Vana's Achievements

  1. Здравейте, чудя се дали въпросът ми е за тук, но все пак ще ви попитам, тъй като днес е Задушница и се чудех дали да си гледам или да оставя Тарото и да пропусна......?
  2. контекст.............пиша бързо, а такка правя грешки
  3. Мона, мерси много. Интересно ми е наистина дали ще има развитие по отношение на нова работа, но като гледам май няма изгледи за такава. Любопитно ми е дали ще има положително развите след две седмици и какво ще ти покажат картите. Горе долу в същият конкест си гледах , но с друг въпрос и ми излязаха звезда, смъртта и 9 монети. Ще пробвам с въпроса, за който ме съветваш.
  4. Здравейте и от мен. Отскоро се занимавам с карти Таро, макар да ви чета от доста отдавна. Получих много полезна информация от всички вас в този форум и много добри съвети като за към начинаещ, благодаря ви много!!!! Гледах си, но искам и вас да попитам за нещо, което силно ме вълнува в момента. Отнася се за работа. Въпросът ми е - Ще започна ли работа след средата на март? Ще съм ви безкрайно благодарна, когато имате време да ми хвърлите едни карти.
  5. Здравейте, Снощи имах странен сън - сънувах Асо монети. Първоначално бяха Аса, без да виждам боите, но после съвсем ясно изплува Асо монети. И в самият сън сънувах, че сънувам тази карта. Не го тълкувам, нито се и опитвам, все още съм начинаеща. Не знам дали носи някакво послание, или просто е проекция на това, че напоследък много чета за Таро, чета ви и тук. Просто исках да го споделя с вас
  6. Като се замисля, май е точно такава ситуацията и сте прави. Ще си гледам пак с три прави карти и ще ви споделя как ги тълкувам.
  7. Благодаря, Lifetime, за съветите и тълкуването. Ще продължа с прави карти и ще опитам отново след време. Чудя се дали пък правилно задавам въпросите......??? Може би някъде бъркам, защото и при други подредби излизат доста неясни неща. Да знаете и да споделите с мен подредба за конкретен въпрос? Вятър, благодаря за помоща.
  8. Здравейте, Нова съм във форума, но ви чета с голям интерес. От доста време чета за Таро, но едва преди няколко месеца ми подариха една колада. Чета, редя, уча се и така. Имам силна интуиция и мисля това ми помага. Но ето, че сега имам нужда от вашата помощ за разчитането на тези карти. Въпросът ме беше : И. ще се раздели ли със С? Три карти изтеглих, пирамидално. Най-отгоре- Асо чаши (обърната), вляво по-надолу Смъртта (обърната), и вдясно Императорът (права). Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ми помогнете в това разчитане.
×
×
  • Добави...