Jump to content
Порталът към съзнателен живот

moni30

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от moni30

  1. Да! Ще се осъществи, било то дори и със закъснение!
  2. МОНА, нека дам и аз становището си по твоите въпроси Луната, Влюбените, 6 жезли - въпросът е как определн човек ще се справи с доста на брой задачи следващата седмица? Отшелникът, Ас жезли, 6 жезли - въпросът е защо този човек се притеснява дали ще се справи? 2 пентакли, 5 меча, 7 жезли - въпросът е защо и в двете по-горни комбинации се появява трета карта 6 жезли; т.е. какъв е генезисът й Вижда се, че има известен страх, който обаче няма да бъде причина за отстъплението на този човек , дори напротив, това ще го мотивира към по - смели постъпки, след което той ще вземе най - правилните решения, в един момент пред него ще се отворят много врати, благодарение на Луната. Колкото и странно да изжлежда понякога нещата трябва да се объркат, за да се оправят. В конкретния случай страховете стават съюзник на човека и така нещата се нареждат по местата си .Тук човекът ще надскочи възможностите си, но то се вижда, че това е и неговата цел, той се бори за високо стъпало и ще го има, независимо на каква цена. Притесненията на този човек идват точно от неговите амбиции. Тоест той толкова много иска да постигне това към което се стреми, че едва ли не на моменти губи вярата в себе си и го обземат страхове. Но той вече е положил основите на успеха си, така, че няма от какво да се притеснява. 6 жезли се повтаря, идвайки да каже , че успехът ще бъде на лице, въпреки игричките и ударите под кръста
  3. Lifetime , по повод въпроса, който си задал/а/ Какво иска този човек в момента за себе си? - 5 пентакли, Слънцето, Дяволът, виждам само един отговор и той е следният Този човек за когото питаш страда ужасно силно от невъзможна любов, той се чувства като в пропаст и затова Слънцето му е така помрачено. Другото което е , точно това му страдание го подтиква към Дявола. Да, има известни страхове, но те не са всичко, човекът е готов на доста нечестни тактики, за да има това, за което страда, мъката го е докарала до там, че да помрачи мислите му. Никак не му е лесно и още щом му погледнах картите ми стана жал за него. Дано намери своя път и нещата да му се наредят!
  4. Искам да споделя нещо с вас. Предният път, когато се случи това и загубих бебето си, бях питала картите седмица преди случката - как ще се развие бремеността ми- тогава картите за пореден път казаха истината, колкото и да не исках да повярвам - императрицата, краля мечове и непомня точно кои мечове бяха в трета карта. Тогава за първи път се разсърдих на картите и ги прибрах и повече не ги извадих до онзи ден в който публикувах въпросите си тук. От 8 години се занимавам с Таро и некога не бях постъпвала с тях така, но ето колко слаби сме хората и как когато неможев да приемем истината избива в нас агресията. Едно знам и то е - Таро никога не лъже, просто ние хората не сме достатъчно силни да приемем истината и дори сме склонни да я изопачаваме
  5. Мона, радва ме това, че поне някой се отзова на въпроса ми Проблемът е в това, че преди три месеца претърпях несполучлива бременност, много се надявам сега всичко да е наред, след като ходих на преглед се установи , че нещата не са много ясни и ще трябва да почакам до към 20.03 , за да стане ясно дали всичко е наред с бебето.
  6. Зададох следния въпрос Как ще премине този път бременноста ми? ВЪРХОВНИЯ ЖРЕЦ, 2 ЖЕЗЛИ, ПРИНЦЕСА НА МЕЧОВЕТЕ Така като гледам картите смятам, че не се вижда проблем, единствено малко ме притесни последната карта,която според мен не е лоша и това е детето, но ме притесни това, че се явява под боя мечове Вие как мислите?
  7. Какво бихте казали, относно тези карти АСО ПЕНТАКЛИ, КРАЛИЦА МЕЧОВЕ, ДЕВЯТКА МЕЧОВЕ Въпросът е - Ще постъпя ли правилно, ако се завърна да живея в родния си град? Как мислите? - да разбирам ли, че едва ли не това ще е като "смъртна присъда" за мен?
×
×
  • Добави...