Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Максим_Камерер

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Максим_Камерер

  1. Благодаря на всички за отговорите! Благодаря на Светлина и Хармония за това, че ме насочи към нови знания. Благодаря на д-р Тодор Първанов и Орлин Баев за ценната информация и компетентните напътствия. Изобщо вашия форум се оказа една много приятна изненада. Ще продължавам опитите с играта, като постепенно ще увеличавам продължителността. Ако имам проблеми ще разчитам на вашите съвети. Още веднъж Благодаря!
  2. Благодаря за отговора Светлина и Хармония, макар че влиза в противоречие с този на доктора и малко ме обърква. Ще те помоля да опишеш накратко Беинса Дуно и неговото учение, не съм чел нищо от него.
  3. Благодаря за бързия отговор! По принцип не съм от страхливите, поне така си мисля . Но не съм и от обидчивите Ще обясня защо задавам този въпрос. Имам едно особено състояние, което се получава от осми клас. Започва от зрението. Появява се нещо като трептене обикновено отдясно в периферното зрение. Като затворя очи виждам малко, цветно петно - цветни фигурки като на калейдоскоп на черен фон. Постепенно това трептене обшхваща цялото периферно зрение от двете страни. Виждам ясно само в една много малка област точно пред очите, останалото е като мъгла. После започвам трудно да разпознавам думите - говоря бавно, казвам нещо, но не съм сигурен, че е това, което искам да кажа. Значението примерно на английските думи напълно изчезва. Виждам думата написана, мога да я прочета, но нямам никакъв спомен какво означаваше. После и това преминава, изтръпва ми едната половина на лицето, обикновено лявата, особено силно е на устата. Постепенно изтръпването преминава надолу към ръката. До тоя момент зрението вече се е избистрило, започва да се оправя и говора - изтръпването е последната фаза. Това преминава за време между половин и един час, получава се пролет и есен по веднъж или 2 пъти. Когато премине остава гадно главоболие отляво, което ме държи още ден. Когато започнах опити с играта "Азбука" това се получи 3 пъти само за една седмица. Може и да няма връзка, но честно казано ме стресна. От друга страна, единия път опитах играта може би 2 часа след като беше преминало. Отначало ми беше невероятно трудно да свържа буквите с ръцете. Постепенно играта потръгна и може би час след нея забелязах, че главоболието го няма. Незнам дали и това има връзка с играта, всъщност затова и пиша тук.
  4. Искам да попитам ако някой има опит с играта "Азбука" от новия код на НЛП, или знае нещо по въпроса, дали има някакви опасности за мозъка(психиката), свързани с използването на тази игра. ЕТО ТУК играта е в български вариант. Благодаря предварително за отговорите!
×
×
  • Добави...