Jump to content
Порталът към съзнателен живот

яна_янкова

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от яна_янкова

  1. Здравей, Жур! Много ти благодаря за помощта и подкрепата! Вярвам, че всичко, което се случва е за добро! http://vbox7.com/play:ebe5223e Поздрав!
  2. Здравей! Благодаря ти за отговора. Страхотно проницателно тълкуване на отношенията ни... Да ние сме от различни градове и се виждаме много често. Виждаме се рядко - един път в месеца, чуваме се по-често по телефона. Важно е да отбележа, че той в момента има сериозни проблеми в работата и имам чувство, че това пречи на изграждането на някаква връзка между нас...има много недоизкани неща между нас и това някак ме тормози, а и ми липсва смелост да поставя въпроса за нашите отношения. от друга страна знам, че това е сериозен и отговорен човек и че има някакви чувства към мен. Затова съм объркана и не знам как да постъпя... Затова искам съвет от картите и съм благодарна за помощта!
  3. Здравейте! Едва днес събрах смелост и аз да се включа тук. От две години се познавам с човек на име Антон. Отношенията ни се развиват бавно и трудно (може би проблема е в моят приприян характер, които се опитвам да поправя). Тъй като зад гърба си имам една много тежка и болезнена връзка, искам да попитам как ще се развият отношенията ми с този човек в срок до 2 месеца? Благодаря Ви!
  4. Много ти благодаря! Явно съм типичен новак! Ще се пробвам там...Успех на всички!
  5. Здравейте! Едва днес събрах смелост и аз да се включа тук. От две години се познавам с човек на име Антон. Отношенията ни се развиват бавно и трудно (може би проблема е в моят приприян характер, които се опитвам да поправя). Тъй като зад гърба си имам една много тежка и болезнена връзка, искам да попитам как ще се развият отношенията ми с този човек в срок до 2 месеца? Благодаря Ви! Честито Благовещение!
  6. Здравейте! Отдавна съм почитател на този сайт, но едва сега събрах смелост да се регистрирам и пиша. Поздравления до всички участници! Имам следния въпрос: От 2 години се познавам с човек с инициали А. Отношенията ни се развиват бавно (може би от моя гледна точка), тъй като и двамата имаме много страхове и болки, натрупани от неуспешни връзки. Към настоящия момент и финансовото състояние на този човек е много тежко, което допълнително усложнява нашите отношения. Моля, да ми помогнете: Как ще се развият нашите отношения в срок до 2 месеца? Предварително благодаря! Честито Благовещение на всички!
×
×
  • Добави...