Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Julien

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Julien's Achievements

  1. Така е,този форум много помага за справянето с този вид проблеми.
  2. Благодаря за съветите.Така или иначе с господина се разделихме,сега имам за цел да се справя с болката от раздялата.Много ви блягодаря отново.
  3. Той ми казва да гледам и ще продължавам да гледам и темата се приключва с аргумент,че и аз съм гледала...Мисля,че има проблем,а не си признава за него.Знам ли явно зависимостта от порното е доста разпространена в днешно време понеже разгледах и останалите теми по този въпрос.
  4. Здравейте,на 21 години съм.От няколко месеца имам приятел.Наскоро открих,че той гледа порно и това страшно ме нарани понеже е от типа хора,които се заглежда,така в мен се породи едно чувство за тревожност и страх от изоставяне.Чувствам се непълноценна,недооценена и т.н. вследствие на това започнахме да се караме повече понеже той ме ограничава,а аз него не,опитвам се да му дам максимално лично пространство,но аз не мога да имам своето.Прекъснах почти всички връзки със старите ми приятели.Той казва,че съм единствената за него,но когато попадна на поредният свален филм отново започвам да се съмнявам и плача понеже се чувствам наранена по някакъв начин.Не смятам,че съм непривлекателна понеже има много мъже,които ме заглеждат а и в работата ми флиртуват с мен.Обичаме се имаме прекрасни моменти,но това порно сякаш не се вписва в цялото нещо.И аз гледам,но нали знаете,че мъжете и жените приемат нещата по различен начин,а и повечето порно актьори не са първи красавци за да ги гледаме,обикновено на фокус е някоя наконтена мадама,която никога не отказва.В секса помежду ни всичко си е супер пробвали сме почти всичко,но мисля,че той иска от мен да съм едва ли не порно актриса,а това няма как да стане понеже реалността е съвсем различна.Другото нещо,което ми се случи е това,че семейството ми се разпадна,след многогодишен брак родителите ми са пред развод.Чувствам се депресирана,ужасно тъжна,хората забелязват промяната.Започнах да пия валериан като леко успокоително,но тревожността в мен не си отива.Страхове,будене посред нощ със страшно напрежение в кора и гърдите.Страшно е,имам нужда от съвет,от помощ.По принцип съм човек със силен характер,но когато много неща се струпат е трудно човек да се справи сам с всичките.
×
×
  • Добави...