Jump to content
Порталът към съзнателен живот

azz

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

azz's Achievements

  1. Благодаря ти Ники, за това което си написал. Искам само да кажа, че имам и съпруг и деца, в момента уча в университет, с две думи почти всичко от което имам нужда и най-важното съм удовлетворена. За кариерата не бързам има време, а и още не съм завършила. Кажи ми тогава от къде се взе това чудо около мен? Към кого да се обърна да ми помогне? Това което ми даде да прочета не мисля, че ми е достатъчно, защото съм доста объркана. Не е лесно да промениш начина си на живот, още повече да се отървеш от старите навици. Ще съм ти благодарна ако ми дадеш още някаква насока, все ми се струва, че сама няма да успея. Прав си - невежа съм, много неща не знам, а и отказвам да знам. Страх ме е и защото съм сама, ако психолозите не помагат, то кой? Вярвам, че не е лошо да си проправяш път към божественото, но при това положение ми е много трънлив пътя и не знам как да вървя напред. И ти бъди здрав!
  2. Благодаря и за твоя отговор. Със сигурност ще посетя терапевт, надявам се да помогне. Лошото при мен е че вярвам и на това което е писал/а Ники. Напоследък и без това все се говори за чакри и духовно извисяване. Има и един човек с когото говорих и той смята, че чакрите са се "отворили". Надявам се обаче щом на теб ти е помогнал психотерапевт да помогне и на мен.
  3. Всичко описано в тази тема от теб и от автора на въпросната тема, е проява на шеста и трета чакра. Нормално е когато се навлиза в другоизмерно пространство, да излизаш от това (този свят).Не мисля че има нужда от ЕЕГ. Съвременната медицина и психиатрия е доста далеч от същината на тези неща, а те са свързани с духовната промяна и еволюция. Просто енергията отключва разни способности, които някои наричат "сидхи", но след като съществува болка, или страхове и пр., вече говорим за т.н. "самскари". Прочети на първо време за тези неща: http://www.beinsadou...ndpost&p=141387 Същото така, ако се позанимаваш малко за добиване на вътрешна духовна и душевна, както и за телесна чистота - храни напитки, движение, прочистване на кръвта, правилно дишане и пр., то според мен ще балансираш и ще разшириш мирогледа още пове, без това да те води в крайност и да те плаши. Благодаря за отговора. Това което ми дадохте да прочета е интересно, чела съм и други подобни за тези неща. Само, че да си кажа честно мисла, че не съм готова да продължа с тези преживявания. Не мисла, че ще се справя още повече, че съм изплашена от това което се случва, да не говорим, че хората вече може да ме мислят за луда. Има ли начин да се оправя, да спра да развивам такива способности?
  4. Здравейте. Темата е доста отдавна, но от скоро и аз имам подобен проблем. Имам ситуации за които съм сигурна обаче, че са се случвали на 100% и преди. Това е вече 2 месеца. Случки които се повтарят едно към едно с моменти от преди 2-3 години. Нямам болки и световъртежи. За някой от нещата които ми се повтарят се сещам, че когато ми се случваха първия път около мен ставаше тъмно, виждам само това което е пред мен, когато говоря не си чувам гласа. Имало е моменти в които съм се чудела, защо хората ме гледат странно, все едно си говоря сама, все едно човека с който съм всъщност го няма или по-точно другите не го виждат. Сигурна съм, че тези моменти съм ги преживяла и сега отново се случват, те са били стресови за мен ситуации и няма как да не съм ги запомнила. Ако някой от по-горе писалите за толкова време е намерил отговор на въпросите си моля да пише. Ще ходя на психолог, но не знам дали това ще помогне. Правихте ли си ЕЕГ и помогна ли с нещо това, дадоха ли ви лечение? Благодаря на всички предварително!
×
×
  • Добави...