Jump to content
Порталът към съзнателен живот

LuAn

Участници
  • Общо Съдържание

    16
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

LuAn's Achievements

  1. Освен всички изписано по-горе, имаше и много буквален израз на случилото си. Сега Т.П. виждам като Силата, защото защото се възползва от позицията,която й е дадена. Себе си виждам в Кралица Меч, защото постъпих хладнокръвно, с разработена тактика, с вярна предварителна визия на това, което ще се случи и точна оценка на ситуацията. Пажът също се появи - оказа се много млад човек,който изпълняваше ролята на посредник между Т.П. и мен.
  2. Най-силно впечатление в твоята комбинация ми направи Силата на първа позиция и продължението й в Кралица меча, а пътят до там е Паж пентакли. Това е перфектен образ на твоята самооценка и страха да не бъдеш отхвърлена - Силата в лицето на една Кралица на мечовете. Реагираш както би реагирало едно дете - Паж пентакли, но аз мисля и че това е като цяло, твоя личностна характеристика, която се бори между това да изглежда силна, т.е. да не изразява много чувствата си, но и да бъде интелектуална, силна и казваща твърдо "не". Тази комбинация всъщност изобщо не е дворцова, а е за темата Карти Таро на прехода, защото отразява твоята концепция за справянето ти със социалните ти ангажименти и отношението ти към много неща: брак, връзки, отношения с други хора, справедливост-неправда. Огромен вътрешен бунт, но недобре изразен досега и много скрита агресия. Виждам препратки и към отношението ти към женствеността изобщо. Понякога трябва да се върнем назад, когато сме били деца и да си спомним кои са ни били любимите приказки, които честичко сме препрочитали: много е вероятно в тази съкровищница да открием и нашето лично съкровище и ключ към собствената ни психика, която крие своите тайни. Ивета, благодаря за отговора. Интересно е как таро отговаря на това, което само си е решило,че е важно. В случая си много права за моето отношение към нещата,които си изброила. Определено след твоя отговор имам много поводи за размисъл. По въпроса, все още не мога да дам отговор, защото събитието в момента тече
  3. Мисля ,че си права да отложиш срещата ,LuAn. И аз свързвам Кралицата Меч с Т.П. Бих добавила и липса на такт от нейна страна, което ще иницира това й поведение. Като и да усещам и кофти бекграунд... което я осакатява по някаъв начин. Ти ще кажеш. Благодаря, frost, Може би съм предала притеснението си в картите, защото и аз ги усещам кофти, а като "външно" всичко изглежда наред. Осакатявам се аз,защото, както писах по-горе, вземам всичко прекалено навътре и влагам излишно старание и притеснение..
  4. По-скоро те подценява. Силата не говори за големи емоции, а тъкмо напротив. Ще приеме нещата чисто практично, но това дали ще те зарадва, не знам. По-скоро не. И други неща има, но сега нямам време. Не виждам причина да отлагаш срещата си, в това което правиш за нея, бих казала, че си начинаеща и нямаш много опит, но пък имаш ентусиазъм и интересни идеи. Благодаря, Ивета, За подценяването, честно не знам, Т.П. винаги е била на ръководни длъжности. За мен не може да се каже,че съм начинаещ и без опит (на практика 15 години), но при всяка зададена работа се чувствам така и се старая като новобранец. Когато можеш,сподели какво още ти хрумва. Така или иначе зе днес не остана много време за среща с Т.П. ...И може би наистина няма да се зарадвам , но и практичното приемане ме устройва
  5. Как ще реагира Т.П. като види работата,която съм сършила за нея? Сила-Паж Пентакли-Кралица меч. Свързвам Т.П. с Кралица мечове, а Паж Пентгакли ми говори,че ще подходи емоционално и леко неадекватно Силата като първа карта ми убягва в значението си. Като цяло ,мисля да отложа срещата си с Т.П. за днес.
  6. Честно казано, странни карти са. Бременност - едва ли, някаква друга лайсна има тук, някакъв различен бекграунд, в основата на който е мъжа. Но Ас пентакли на тази позиция е малко като сливи за смет или кон за кокошка, големи планове и накрая сметката излиза погрешна. Хубавото обаче е, че е до константен пентакъл, каквато карта е 7 пентакли. А метафорично казано - трудно раждане ще е Благодаря,Ивета, Предполагам,че има неща които жената не е споделила, но таро й е отговорило. Ще дам обратна връзка скоро. Бременност няма. А ти изненадана ли си, че няма? С това Асо пентакли? То компенсира липси и дефицити в семейството, то е онази везна, която те нямат, но искат да имат. Не, не се изненадах, аз също предположих, че няма бременност. Съмнения и симптоми за бременност жената е имала, но според доктора й те се дължат на хормоните. Замислих се, къде може да има дефицит в семейството. Не е за деца, имат 2,но са хора които,ако имат възможност биха гледали още деца. И тук си отговорих сама мисля,че НЯМАТ тази възможност, а искат да я имат. Сега Асо Пентакли, ми показа още един щрих в тълкуването му.
  7. Честно казано, странни карти са. Бременност - едва ли, някаква друга лайсна има тук, някакъв различен бекграунд, в основата на който е мъжа. Но Ас пентакли на тази позиция е малко като сливи за смет или кон за кокошка, големи планове и накрая сметката излиза погрешна. Хубавото обаче е, че е до константен пентакъл, каквато карта е 7 пентакли. А метафорично казано - трудно раждане ще е Благодаря,Ивета, Предполагам,че има неща които жената не е споделила, но таро й е отговорило. Ще дам обратна връзка скоро. Бременност няма.
  8. Честно казано, странни карти са. Бременност - едва ли, някаква друга лайсна има тук, някакъв различен бекграунд, в основата на който е мъжа. Но Ас пентакли на тази позиция е малко като сливи за смет или кон за кокошка, големи планове и накрая сметката излиза погрешна. Хубавото обаче е, че е до константен пентакъл, каквато карта е 7 пентакли. А метафорично казано - трудно раждане ще е Благодаря,Ивета, Предполагам,че има неща които жената не е споделила, но таро й е отговорило. Ще дам обратна връзка скоро.
  9. Здравейте, виждате ли бременност в момента в тази комбинация? Крал на жезлите - 7 пентакли - Асо Пентакли. Мисля,че няма бременност, но ще се случи нещо значимо в семейството. Отговорът ще е ясен до седмица.
  10. Най-общо казано, тази подредба може да ти помогне, като ти даде насоки за бъдещето ти развитие и то в дълготрайна перспектива, но пак има условие - всичко зависи от картите, особено ако има и отговор Голям Аркан. Но дори и да е 9 пентакли, това пак е отговор. По-горе пиша за 9 пентакли, че във висшата Жрица е същото като Ас пентакли, но ако е последвала един Крал меча, картинката ще се промени в положителна перспектива. Много е важно да умееш да комбинираш картите и да ги виждаш като една обща картина, понякога миналото е разменено с бъдещето, както и в Келтския кръст, но това е Таро, то си знае какви ги забърква Това една много хубава подредба да уловиш тенденциите и да видиш накъде духат ветровете, може и любов да се появи (ако има такива карти), но не трябва да се пита конкретно за двама човека и да се задават такива въпроси. Още веднъж благодаря.
  11. Много благодаря ,Ивета, за отговора. Имам още много да уча Би ли ми дала насоки, за какви питания е най-добре да се изполлзва подредбата?
  12. Благодаря, Жур.Прочетох първите 2 поста, без тях не бих редила изобщо. Ето моето мнение за подредбата. 1/2 са в много силна комбинация, заради която мисля,че връзката между двамата не е случайна, че е урок,който трябва да получат. Сякаш са наследили тази връзка от миналото си и трябва да изживеят сега и в бъдещето си. Без значение дали им носи радост или страдение, тя е такава,каквато съдбата е отредила.Третата карта (3 жезли обърната) ме кара да мисля,че те се страхуват да приемат тази даденост от съдбата.Никой от тях не смее да направи първа крачка към другия.Може би не са са виждали бъдеще в това да имат връзка. Но това ще се промени,ще погледнат на връзката си под друг ъгъл. Ще намерят път един към друг,ще бъдат склонни към необмислени постъпки и действия. Няма отговор от жрицата, но заради енергията на трите аса мисля,че двойката е на прага на ново начало в отношенията си. Липсва единствено Асо чаши, което би донесло и любовта във връзката им, но може би имат все още много други пластове за наместване. 6 и 7 карта ме затрудняват с тълкуването.
  13. Здравейте, за първи път търся отговор от Жрицата. Няма въпрос. Редих за моя приятелка и мъж,който я вълнува. 1 + 2 - Асо пентакли + Колелото 3 Пълна Луна - 3 жезли (обърната) 4 Растяща - Обесен 5 Намаляваща - 2 меча 6 `Боаз` - Асо меч 7 `Жакин` - 9 чаши 8 Накъде води пътя - Рицар жезли 9 Отговорът - Асо жезли Макар,че изчетох темата, все още ми е трудно да се ориентирам как да разтълкувам картите. Ще ви помоля да ми помогнете с някакви насоки. Благодаря предварително.
  14. Здравейте, от доста време чета тук, но чак сега се престраших да пиша. Деяна, по първия ти въпрос за причината за поведението на колегата ти, също мисля,че той всъщност те харесва по някакъв негов си начин. Възможно ли е да си провокирала в него агресивното поведение, отказвайки да приемеш негово предложение или покана (4Ж)? По втория въпрос. Получава се нещо като преговор ,поука по първия въпрос. Смъртта присъства като отговор, жезлите се удвояват, а двойката преминава от чаши в пентакли. Мисля си,че може да има повторение на ситуацията , но твоето поведение спрямо колегата трябва да е друго (както и ти отбелязваш).
  15. Честит празник на всички именници и на техните приятели и роднини!
×
×
  • Добави...