Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Rayne

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Rayne's Achievements

  1. На средна възраст е. Пажовете и Рицарите - тълкувам ги като наличие или липса на определени качества, но и по други начини, в зависимост от конкретния случай. За мен тези определения млади/стари, руси/тъмнокоси и т.н. са безсмислени. Това са външни характеристики от най-малка важност при едно гледане ( освен може би, ако не търсиш сериен убиец или изчезнал човек ). По мои наблюдения хората подвластни на Дявола не се държат неуверено, тъкмо обратното, егото им достига сериозни "размери". Комбинацията "Четворка Пентакли - Дяволът" - патологично желание да трупаш, без значение за какво става въпрос.
  2. Извинявам се, кликнах без да искам. Хора, осъзнайте се! Видях тази тема и няма как да се сдържа да не пиша, понеже съм проучила този въпрос в основи. Не вярвайте на всички книги, които се предлагат на пазара. Ако си спомняте Апокалипсис щеше да има и през 2000-та. . . 1. Никъде в прословутия календар на маите не се говори за никакъв Апокалипсис. Той свършва, понеже е цикличен, и свършва с края на една голяма космическа епоха, след която следва друга ( това го твърди един от най-големите специалисти, немски професор, и единствения, който е разчел смисъла му). 2. В историята досега много пъти се е говорило за Апокалипсис, това не са изолирани случаи. През 600-та, 666-та естествено, 900, 1000. . . имаше и други дати. Тогава хората масово са приписвали имуществото си на църквата, за да си спасят душите. . . 3. Бедствия са напълно обясними в контекста на геомагнитните промени на Земята. Няма да споменавам дейността на HAARP и други съоръжения, които правят експерименти в йоносферата. И така, Апокалипсис няма да има - цялата тази история е поредният опит за всяване на страх. Според мен ще има много предизвикателства, няма как във времена на преход, но в крайна сметка промяната ще е към по-добро.
  3. Аз бих казала, че навикът е погълнал всичко, а оттам и страха. . . Иначе и тесногръдие, определено. При такава ситуация, ако не помогне Асо, ще помогне Кулата.
  4. Какво мислите за последната карта в тази подредба за моя позната? "Развитие или застой": 1. постижения - Колелото на съдбата пресича карта 3 - препятствия - Дяволът. 2. в какво преуспявате - Четворка Пентакли 3. в коя област трябва да развиете качества - обърнат Паж Пентакли 4. резултат - Асо мечове Тук без съмнение отговорът е застой. Дяволът в комбинация с Четворка пентакли - говори ми за алчност, желание за трупане, а също и неправилно използване на материални средства, неумение за боравене с пари - Пажът. Колелото поне при мен излиза почти винаги за ситуации, в който чувстваме втрешна безизходност и невъзможност за промяна, отколкото за каквито и да е външни обстоятелства. Асо мечове - шанс за осъзнаване на ситуацията, но само един шанс. . .
  5. От втора позиция и аз не знаех какво точно да очаквам. Рицар жезли се отнася за мен. А при теб в какви комбинации се е падала Кралица чаши?
  6. Здравей, сподели какви са и другите карти. Аз съм фен на тази Кралица....така че ще ми е интересно... Другите карти бяха - връзка идеал/настоящ партньор ( Рицар жезли) и съвет - Тройка чаши. Според мен присъствието на тази карта при гледане за противоположния пол може и да е, а може и да не е признак за наличие на проблем. Тук има няколко основни алтернативи - пасивен мъж над който лесно да се налагаш, крайно емоционален и нестабилен психически мъж или просто мъж, който е привлекателен за теб по-скоро от гледна точка на тип съзнание ( ин/ян характеристики). Добра идея е в такова гледане да се включат и карти за отношения в семейството и предишни партньори, за да се изведе някакъв модел и да се види дали той се е променял във времето.
  7. Здравейте и поздрави на всички, които пишат във форума! На мен дворцовите карти не ми излизат толкова често и ги тълкувам като конкретни хора или тип личност само в определени позиции. Не смятам, че може по презумпция да се каже коя карта е най-силната измежду кралете, кралиците и т.н., просто защото отразяват различни принципи и всичко зависи от взаимодействието помежду им и от конкретния случай. Наскоро си гледах за мъж-идеал и тук естествено дворцовите карти ще бъдат личност с определени характеристики. Е, излезе ми Кралица чаши, което беше напълно неочаквано от моя страна!
×
×
  • Добави...