Jump to content
Порталът към съзнателен живот

andjela

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

andjela's Achievements

  1. Здравейте, преди няколко месеца /няколко поста по-горе/ помолих за помощ при тълкуване на комбинаци относно бременност /съжалявам, но не знам как да си копирам предходния пост/. На въпрос ще забременее ли - кралица жезли, двойка пентакли и асо жезли. На въпрос ще има ли дете до една година - 10 меча, 5 чаши и жрецът. Давам обратна информация - приятелката ми - правят опити от 3 години, въпреки трудностите ве пак забременя /не по естествен път/, но за съжаление тази бременност завърши неуспешно. Наложи се аборт, тъй като някаква киста изведнъж бързо взела да расте и т.н. /да не навлизам повече в подробности/. Сега пак моля за помощ по-напредналите от мен за тълкуване на комбинация на въпрос ще успее ли да забременне от предстоящата й процедура /тъй като стана ясно, че това е едва ли не единственият начин/ - Справедливостта, Светът, Смъртта.
  2. Благодаря много на Лора за отзивчивостта и помощта! Приятелката ми е на 39 години и от три години се опитва да забременее!
  3. Здравейте, нова съм във форума, както и в изучаване на картите таро. Моля Ви за помощ при разтълкуване на няколко комбинации. Моя приятелка има проблем със забременяването, правят опити от дълго време и не се получава! На въпрос Ще забременее ли до 1 година при гледане с три карти /с повече за момента ми е трудно да свържа комбинациите/ се паднаха кралица жезли, 2 пентакли и асо жезли! По отделно знам какво означава всяка карта, но ми е трудно да ги свържа! Кралица жезли явно е тя - жената за която питам, 2 монети - някакъв избор, може би алтернативен начин - ин витро или нещо други; асо жезли - ново начало, раждане! Четох във форума, че когато е обърнато е карта на оплождането! А в прямо положение асото има ли същото значение? Втория път на въпрос ще имат ли дете до 1 година картите са 10 меча, 5 чаши, жрецът! Според мен може би ще има неуспешен опит и депресия и страдание вследствие на това, но жрецът на последна позиция не дава ли положителен отговор на въпроса? Благодаря Ви предварително
×
×
  • Добави...