Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тайнствен

Участници
  • Общо Съдържание

    26
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Тайнствен got a reaction from Кон Круз in Хипер сексуална енергия   
    Системен, похвали се нещо, стигна ли моят идол Casanova
  2. Like
    Тайнствен got a reaction from Розалина in Да бъдем "добри тинейджъри" ?   
    Здравейте, така както знаем всеки тинейджър пуши трева и се друса.. Ето днес например седим аз и моите "приятели" на едни пейки и стана въпрос за марихуаната и единият ми вика "ти какъв човек си бе ? Нито пушиш, нито пиеш, какво си постигнал ?" .. Трябва да се сдържам да не се ядосам, докато ме обиждат. Не бия никой, защото ме е жал, че ще ги боли.. (мен кой ли ме жали) Е все пак ако ме ударят ще отвърна.. Какво да ви споделя и за момичетата, чакат някой "гад" да им изскара "амфетче" или "тревичка" за да му врътнат някой "дюдюк" и да го "заобичат".. И така после идва проблема с общуването.. Как се общува с хора, които говорят само за ПАРИ ?! Да знам, че не може без тях, но трябва ли постоянно да се говори за тях ?! Даже единия беше изръсил - "Имам доларче в главата вместо мозък".. Ако вземеш да се изпуснеш нещо за ГОСПОД, някой ще каже - "Ако има господ, нека падне гръмотевица ей тука".. Разбирам да се напия веднъж на месеца с няколко хубави момиченца, ама това тяхното е само "ядене,пари", всякаш друго не съществува.. Всъщност доста се пада духом, докато траем другите.. Както и да е свиква се. Споделям ви, защото времената в, които вие сте живели, може да са били други Може доста да се напише по - тази тема
  3. Like
    Тайнствен reacted to Ася_И in Мисли от Учителя за Доброто   
    "Аз мога да ви направя на пчелици, като ви туря в котела, но аз искам вие сами да станете добри. Защото като дойде времето, ще бъдете добри по необходимост, а сега е време на свобода, на избор – сами да изберете да бъдете добри. Доброто в човека – то е човекът, то е негов дял. Туй, което ще направите, то е благословение за вашите домове, за вашите деца."

    "Първото нещо е да се добие Божественият Дух, Доброто да се гради! Иначе, с лошите си мисли, вие си създавате карма и болести. Господ е писал, че всичко ще се уреди, и аз ви желая да растете по ум и сърце, в Мъдрост, Знание и Любов, да не се спъвате един други."
    Из "Волята Божия", 3а Беседа от книгата "Великата майка"
×
×
  • Добави...