Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kaicheto

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

kaicheto's Achievements

  1. Здравейте , отново започвам да се чудя дали това напрежение ,което изпитва баща ми и това чувство на нездържене което го кара да обикаля не се дължи на престрастяване към ривотрила ,които му беше изписан .Той е от 2мг. бели таблети около месец го е приемал по 3X1/4 като се е случвало понякога и вечер по 1/2 да взима.Към момента психиатъра ми е изписъл ABILIFY да взима вечер по 1 таблета ... и друго нищо но всяка вечер той започва да изпитва силно напрежение започва да обикаля неможе да си намери мястото дори забелязвам ,че и започва да му трепери дясната ръка .........не се успокоява докато не му дам от ривотрила друго не помага.
  2. Здравейте , благодаря ви ,че се опитвате да ни помогнете вчера дадох на баща ми около 22:30 мелатонин 3мг. първо 2 таблетки а после още една но ефект нямаше каза ,че отново не е мигнал цяла нощ .Сутринта някъде към 9:30 е дремнал за час и половина , и това е сега отново обикаля и неможе да си намери мястото , и се чуди как ще му мине денят .Други препарати в момента не му давам , не иска да се занимава с нищо и това е .... просто се чудя какво да направя. :
  3. Благодаря за отговора а как по-точно може да му се помогне?
  4. Всичко започна след като баща ми получи исхимичен инсулт, отърва се с леки поръжения с пареза на дясната ръка и крак .Възстанови се бързо и даже се опита да се върне на работа , но работата му беше тежка .... в стройтелството и понеже имаше годините за пенсиониране той се пенсионира и си остана в къщи .И от тук вече започнаха истинските му проблеми ,той започна да ходи по болниците с надеждата ,че ще му помогнат да възстанови нарушената походка и изтръпналата рака от инсулта ,но без успех със всеки изминат ден ставаше все по вманиачен .Лежа дори и в болница с надеждата ,че ще бъде излекуван , поставиха му диагноза умерено тежка депресия и му изписаха депакин и хедонин.Трябва да отбележа , че до преди да започне приема на депакина и хедонина той излизаше на вън занимаваше се с нещо караше дори и велосипед, но след като започна да ги приема нещата се влошиха за него много .Започна да стой по цял ден в къщи спеше след приема им , и така в продължение на месец след което се влоши започнаха някакви психози , натрапчиви мисли ,панически атаки.Тогава отидохме при местния психиатър той му изписа антидепресант еспритал започна да го приема като спря приема на хедонина и депакина обаче антидепресанта му засилваше психозите , по съвет на друг психиатър спряхме антидепресантите и започнахме прием на ривотрил и писполукс .Към момента баща ми по цял ден стой в къщи неиска да излезне на вън постояно иска да пие успокойтелни за да заспи защо казва ,че не го свърта на едно място и не го здържа,храни се но вечер неможе да спи .Вече незнам как да постъпя и какво да правя но положението е нетърпимо ,моля за съвет и помощ.
×
×
  • Добави...