Jump to content
Порталът към съзнателен живот

antidunov

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=l1NfAgTY8HE

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

antidunov's Achievements

  1. Тази, която ми е качила снимката, няма оставен мейл за връзка. Държа снимката да бъде свалена. Въобще не възнамерявам да се ровя по сайта ви и да търся, кой ще ми свърши работа. Или ще я свалите доброволно или се сърдете на себе си.
  2. Абе келеш, като ми е толкова лоша снимката - хайде свалете я и няма да се занимавам с вас. От сайта са ти направили жест за Коледа, като са качили некадърното ти творение, а ти се дървиш. Сигурно тичаш подир близките си и ги молиш да ти разгледат снимките, понеже на никой не са му интересни. Поне жени да снимаше. Не хората на теб, а ти на хората трябва да плащаш, за да ти гледат снимките. Теб може да не те интересува моето мнение, но аз не съм длъжен да се съобразявам с желанията ти. На мен. И не съм дъновистки. Викам ти баче Хахо, мое ли тук да ти ползват снимката в Портала и ти викаш "да". Ся съ прайш на ощипан кон.
  3. Най-лесното е да питате някой от авторите, дали са съгласни снимките им да се използват в сайта ви. Това е много лесно постижимо във фотографските форуми - винаги може да се остави лично съобщение на автора на снимката.
  4. Първото нормално мнение, което прочетох е това. Принципно да - трябва да сме щедри и тази снимка бих я дал на много хора, но не и на форум, който сее отрова и лъжи, които са пагубни за човешката душа.
  5. Доказването става много лесно - пред съда, когато дам сайта ви под съд, за неимуществени вреди. Неимуществени, защото снимката не се използва за комерсиална цел от вас. За мен е голям обида обаче да нещо мое, да има общо с вас. Ако зависеше от мен. И ако това щеше да те успокои бих го направил. Но в интернет нещата са общи и никога лични. Всеки може да каже, че нещо си е негов труд, но за жалост не всеки може да го докаже. Успокой се и не се гневи. Ако ще го правиш насочи гнева си към по - важни неща. Там би бил полезен, а не защото някой си е харесал твоя снимка, която може да е твоя, но може и да не е.
  6. На кого съм разрешил да ползва снимката ми бе лъжец дъновистки???
  7. Дали снимката е добра или не - вашето мнение ни най-малко не ме интересува. За теб трябва да е чест, че в този сайт са публикували твоя снимка. Те държат на качеството (по принцип...ама в случая са се изложили). Даже трябва да им платиш според мен. Макар че снимката не е нищо особено и не знам какво и харесват. Но ако съм прав, ето още едно основание да си благодарен.
  8. Ще сегрегирам когото си искам. Абсолютно забранявам долни сектанти, като вас да използват моя снимка. Аз съм православен християнен и вашата секта ми е особено гнусна. Досега вие сте единствените сектанти, които са ми използвали снимката. Бих забранил използването й от друго "вероизповедание". Докосването до такива като вас ми е особено противно. Свалете снимката незабавно. нямаше да замълчи, а пак щеше да кудкудяка, но от радост.. интересно визуланото изкуство е предназначено, за да радва сетивата и има за цел аудитория от множество и всеки, който пожелае може да се наслади, нооооо ето, че автора предпочита да сегрегира някаква част от обществото на приницпа на недоразбрано сектанство ( защото явно липсва информация), но пък затова : ислямистите, будистите, зороастрийците, мормоните, адвентистите от 7 ден, църквата на 50десятницата, църквата на месиите от последните дни ( понеже са регистрирани) и т.н. може да се любуват на кадъра огромна, погнуса, незабавно... ако се занимаваш с фогорафия е идейно да разшириш кръга на наблюдателите от този на най- близки мама, баба и комшийка;
  9. Разбира се, че е защитена с авторско право. Освен това същата тази снимка е откупувана вече за използване за една брошура и вие сте последните, които имат право да я използват.
  10. В първия момент реших, че си порно звезда но тъй като те не се гнусат, помислих си, че си долнопробна актриса. А то виж каква била работата.
  11. Пълни глупости. Да бяхте прочели, какво пише: Всички снимки и материали, публикувани на сайта Забавления с фотография, са със запазени авторски права. Използването им без писменото съгласието на автора е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.
  12. С огромна погнуса се регистрирах в сектантския ви портал, защото няма как иначе да се обърна към вас. Кой ви разреши да използвате моя снимка в портала си? Говоря за ето тази моя снимка, която вие нямате никакво право да използвате: http://www.beinsadou...lery&image=2560 Искам снимката ми незабавно да бъде свалена от портала на сектата ви...!!!!!
×
×
  • Добави...