Jump to content
Порталът към съзнателен живот

veilet

Участници
  • Общо Съдържание

    39
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За veilet

  • Рожден Ден 14.09.1968

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Интереси
    езотерика, номерология, поезия

veilet's Achievements

  1. @Inatari, висшата степен на развитие, до която сте достигнали остава мечта за мен...
  2. Кого по-точно предлагате "да залюбя" @Inatari?! Нека сама се досетя- българските политици и управници?! Моля направете си "равнис" със статистиката колко изгарящи от Любов млади /и не само/ българи напускат страната ни всяка година. Ето, "поговорих" за Любовта /в някаква форма/, както Вие искахте! Това, че не е с положителен резон е един друг въпрос вече...
  3. Тук не обсъждаме кой като какъв се самоопределя @Inatari, а възможността къде би се почувствал като живеещ, а не като вегетиращ Индивид. Струва ми се, че умишлено деформирате яснотата и акцента на настоящата тема. Защо има толкова насъбрал се негативизъм към българите зад пределите на страната?! А, уж това е сайт на Бялото Братство?!?!?!
  4. @didi_ts, шведите приемат витамин Д, защото нямат толкова много Слънце като нашето, а не от депресия или други негативни психични "нюанси". В Германия е същото и наистина немците не акцентират върху религия, но затова пък отделят огромно внимание на здравето си- бих казала понякога преувеличават. Колкото до настоящата тема, то споделям 1:1 мнението на @Максим, че е неописуемо преживяване и пълен релакс едно максимум триседмично пребиваване в България и за съжаление само толкова. Страна, която "задушава" потенциала на младото поколение и не осигурява надеждни старини на нашите майки и бащи буди у мен само носталгични и меланхолични чувства/ за огромно съжаление/.
  5. Благодаря за статията, изчетох я с повишен интерес. В нея се препоръчва прием на 500 мг Витамин С дневно. Не е ли това твърде малък грамаж за жени в напреднала възраст, в предвид вероятния % на остеопороза с напредване на възрастта? Поздрави!!!
  6. Здравейте! От година изпитвам болки от "вътрешната страна" на тазобедрената става. По принцип не съм от хленчещите и си търпях- помислих, че от само себе си ще отминат. Но положението стана от лошо по-лошо и то дотам, че се събуждам от болки вечер. Посетих ортопед и от рентгена се разбра, че на ставата и няма нищо, но някакъв нерв в близост е възпален и точно това е причина за болките. Изписаха ми обезболяващи лекарства с обяснението, ако не ми подействат ефективно да отида пак за инжектиране с "Кортизон". Каква "бабина рецепта" мога да приложа в моя случай конкретно, за да съм сигурна, че и това съм опитала. Бих искала предварително да уточня, че живея в Германия и голям % от немците "гледат" с насмешка на народната медицина. Може би и затова нищо в тази насока не ми бе препоръчано. Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
  7. Привет на всички съфорумци! Да споделя и аз от опит, натрупан през последните няколко месеца. Имам тиреодит на Хашимото от 4 години. В България се случваше така, че не ми определяха правилно правилната дозировка от медикаменти. В резултат на това ту се изпотявах, треперех от студ на момнти, а в други се чувствах пренапрегната и ако ме пуснеха на конни състезяния, сигурно щях да надбягам всички коне. Може би е глупаво сравнение, но не намирам друг начин, за да изразя точно моментното си тогавашно състояние. От 3 години съм в Германия и тукашните медици ме изследваха отново основно, за да определят правилната дозировка. Предписано ми е освен "химията" да приемам 1 хапче дневно селен. И о, чудо- селенът даде резултати: показателите постепенно се стабилизират и най- важното е, че се чувствам добре в неговата "компания". Вече спя почти нормално, усещането за глад е равномерно, изчезна потенето и вътрешното чувство за тревожност. Вярно е, че всеки 4 седмици съм задължена да давам кръв за изследване на щитовидните показатели, но това приемам за нормално и приемливо като вид здравна хигиена. Към всички с проблем като Тиреодит на Хашимото с препоръка за прием на селен, ала предварителната консултация с лекар е също желателна. Здраве, здраве и пак здраве!!!
  8. В Германия пациентите имат така наречения "Тринкплан"- план на пиене, където обслужващият здравен персонал вписва дневната дажба на приети от пациента течности по количества и вид. Поздрав!!!
  9. Благодаря за изчерпателната информация, която безспорно ни ориентира още повече в светът на астрологията!!! Въпрос: коя професия според Бурани е типична за знак Дева?! Не открих при прочит. Весел уйкенд!!!
  10. Ето и моите опити да се справя със задачите: Карта 1: Луна в Телец Карта 2: Марс в Козирог Карта 3: Меркурий в Дева Карта 4: нищо не успях да открия Карта 5: Юпитер в Рак Карта 6: Слънце в Овен; Венера в Риби; Юпитер в Рак Карта 7: Венера в Риби Карта 8: Марс в Козирог Спорен ден на всички!!!
  11. Изводът от първата лекция е, че трудно в клас от първокласници, третокласници и петокласници образно казано ще намерим обща среда на знания- то е и логично. Благодаря на господин Анов за своевременният отговор на поставените от мен въпроси, но като препоръка само- Алекс има право, при възможност теорията да бъде по-систематизирана. В смисъл, предоставяне на конкретни линкове. Иначе, безспорен е факта за помощта на организаторите на курса, кой ще го отрече...Но например и на мен ако ми дадат задачи от тема "Числа" и аз ровя в нета: комплексни, имагинерни, реални и т.н. ....Колко по-лесно и за двете страни/ организатори и участници в курса / би било / като време и труд / да се посочат няколко линка към всеки вид числа. Е, надявам се да не съм досадна с примера- просто се опитвам да бъда разбрана в мислите си. Хубав ден на всички желая!!!
  12. Втори път се пробвам с надежда за правилно решение на задачите: Карта 1: Слънце в Лъв Карта2: Луна в Рак, Марс в Лъв, Сатурн в Козирог Карта3: Меркурий в Дева Карта 4- Карта 10 опитах да отворя, следвайки гореописаната методика, но не ми се получи. Появява се страница със следните сайтове: www.astro-line24.de и www.astro24berater.de Това е засега. Поздрав!!!
  13. Привет на всички съфорумци! Поздравления за леснодостъпно- поднесената информация под формата на първа лекция от господин Анов!!! Дано съм успяла и аз нещичко да "вдяна" /, че не е за всеки / в опитът си да реша поставените от него задачи.... Карта 1: Луна в Лъв; Карта 2: Слънце в Рак, Венера в Лъв, Марс в Лъв, Сатурн в Козирог; Карта3: Меркурий в Дева. Карта 3 - Карта 10 не се отваря линкът. Въпроси: 1. При евентуално допуснати грешки в решенията на задачите как ще получим обратна информация, в смисъл не само като вид правилен отговор, а като обяснения естеството на типът- грешка? 2. Ще получим ли инфо за Уран, Нептун, Плутон, Хирон при определянето им в Клас- семейство и Клас- Горещи и сухи и т.н. или тези планети не са от значение? 3. Г-н Анов, моля при свободно време да ни изпишете линкове с които да заменим пропуснатите Карти от № 3 до № 10. Виждам в чата, че и други като мен са изпитали технически затруднения. Благодаря предварително!!! С пожелания за спорен прощъпулник на всички!!!
  14. Добро утро на всички съфорумци! Искам и аз да се запиша в курса, надявайки се, че не съм "изпуснала" влака...
×
×
  • Добави...