Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Nina Lazarova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Nina Lazarova

  1. Леля ми гледа кучета големи породи (ландзеер), вече няма този панически страх, проблемът е че често сънувам как ме гонят...
  2. Не вярвам на тези леене на куршум или баене, като бях малка не малко пъти са ми баели заради страха от кучето, ефект.... няма.
  3. Здравейте! Търся отговор на няколко въпроса. Като бях на 6 годинки и ме ухапа куче по лицето, преживях голям ужас и от тогава често сънувам, колкото и време да е минало и колкото и вече да не ме е страх от кучета, че ме гонят и ме лаят и аз бягам и пищя. Възможно ли е подсъзнателен страх да се явява на сън все пак да напомня за неща, които сте забравили и не искате да си ги спомните. Също така много често сънувам, че ме гони или един човек или няколко, да ме убият и така докато не се събудя паникьосана ме преследват и се опитват да ме убият. Последният такъв беше много внушителен. Запомних лицето на човека, никога не съм го виждала преди, но много беше силен съня и много силен страх изпитах. Често ми се случва да сънувам места, примерно в град или нещо такова оживено, на които никога не съм била, но съм сънувала тези места и като малка и често други пъти, че съм и със своите най-близки на тези не познати места. Това говори ли нещо по-специално? Все пак друго по-различно не сънувам, тези три възможности само. Последният сън, който помня беше с един от най-близките ми и неговият баща, пак на не познато място, но в сънищата съм го срещала и друг път това място, и като се прибрах на сън вкъщи нещо ме обикаляше във въздуха, не го виждах, сякаш беше дух, но в същото време ме хапеше по цялото тяло като вампир много бързо. За първи път сънувах такова нещо... Ще ви бъда благодарна, ако ми кажете нещо повече!
×
×
  • Добави...