Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Plamena Vladimirova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Plamena Vladimirova

  1. здравейте,отново преди два дни завърших успешно режимът и се чувствам прекрасно-силна ,здрава и някак душевно изцелена душата ми се пречисти,очите и лицето светнаха и имам и бонус изгубени сантиметри(6 см в ханша;6 см в талията и 4 см в бедрата) направо е невероятно -препоръчвам всеки да опита този лечебен процес Благодаря на Господ за това,че ме изцели!!!
  2. много благодаря.днес най-накрая почувствах всичко това,за което говорите тук-радост,живинка,едно спокойствие и лекота.Значително по-спокойна съм ,въпреки нервите гледам много ведро на нещата.Днес се усетих ИСТИНСКИ жива от много време насам.Благодаря на Господ за възможността ,която ми даде.
  3. ЗдравейтеЗапочнах житния режим на 04.07 от обяд поради доста натоварен график.Аз съм дизайнер и почти по цял ден не ми остава време за ядене.Принципно съм фен на суровоядството и се опитвам да спазвам елементарни принципи в яденето(които съм установила ,че ми влият добре). До тук съм адски изненадана от две неща-липсата на глад още от ден номер 2 и свръх емоционалността ми.Естествено имах така наречените "лечебни кризи"- остра болка в главата,премаляване,виене на свят,болки в ставите (с тях принципно си имам проблеми)-но тогава не им отдадох голяма важност,защото ги отдадох на факта,че забравих да изям порцийката жито на обяд.Пия кафе (понеже работя почти до сутринта и спя много малко),но дори и кафето съм намалила значително.И вече не се чувствам като "парцал" от сутринта.ДРУГОТО,което ме притеснява е моята свръх чувствителност напоследък-смисъл доревава ми се ( за 2 дни 4ри пъти плаках).Което не знам дали е много нормално Още на ден 2 ми дойде цикълът(което за мен си беше чисто чудо,защото имах проблеми и няколко поредни месеца дори и с хапчета цикъл нямаше).ВЕЧЕРТА НА ДЕН 2, по цялото ми чело избиха пъпчици от типа на обрив,които отшумяха след 1 ден.Най -учудващото за мен дойде в работата ми- в един момент незнам от къде дойдоха тази идеи и това вдъхновение-творя като невидяла ,чак ме е страх да не си изхабя заряда от вдъхновение. житният режим почнах не толкова за някаква особена промяна в килограмите,колкото защото в момента имам чувството ,че живота ми се намира в тунел ,от който трябва да изляза.
×
×
  • Добави...