Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Стела Тодорова

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Стела Тодорова

  1. Марсин, от тези твои терзания наистина можеш да се поболееш. Никой не те кара да обичаш тези хора, но това, което Учителя съветва, е да не се натоварваш с подобни мисли, защото така се свързаваш с негативни влияния. За да привличаш положителни влияния, мисли си за хора, които обичаш и които те радват. Може да се опиташ да намериш някои хубави черти у колежките и да се съсредоточиш върху тях. Не можеш да се сърдиш на ябълката, че не е узряла.
  2. Калина, моите предложения са следните: 1. Опитай с нестандартен подход. Дъщеря ти очаква противопоставяне и наказания. Не й ги "предлагай" - нищо чудно за нея да е интересно да не се подчинява. Измисли нещо, което тя не очаква като реакция от теб. Бъди смело предизвикателна. 2. Постарай се да погледнеш по нов начин на ситуацията, защото твоята непрестанна тревожност допълнително подкрепя и задълбочава нещата. Мисли си за качества, които харесваш у дъщеря си, за мили случки с вас двете от детските й години и т.н. И Креми е много права - покажи и, че я обичаш. 3. Ако желаеш, може да дадеш дата, час и място на раждане на дъщеря си, за да надникнем в хороскопа и да се ориентираме дали при нея има опасност от зависимости.
  3. Хомеопатията може да помогне за балансиране на енергиите в организма и да нормализира състоянието ти. Правилното разбиране на нещата от живота също подпомага този процес, но това се постига по-бавно. Все пак си заслужава да бъде една макар и по-дългосрочна цел. Беседите на Учителя са ценен приятел и помощник.
  4. За ректификация на първо място използвам правилото на Хермес.
  5. Радиестезията, особено менталната, също помага за извличане на ценна информация.
×
×
  • Добави...