Jump to content
Порталът към съзнателен живот

silvadja

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

silvadja's Achievements

  1. Lifetime,може ли да обясниш по-подробно как се чистят с огън?Благодаря
  2. Здравейте и от мен, ще ви разкажа моята история с Таро.Преди 10-на години пътувайки с автобус,си четях вестника.И едно каренце с реклама на Златното таро ми закова погледа.През цялото пътуване ги разглеждах и още там взех решение,че трябва да ги имам.Естествено питах ,разпитвах,но след 2 седмици ги имах.Може да се каже-любов от пръв поглед.Бяха и с книга.Дълго време четях,гледах,редях.Самоука.Във времето си купих и Уейт и Артуровото таро.След около 3 години видях реклама на училище Маг да дава уроци и консултации.Записах се .2 седмици.Учителят ми беше младо момче,което знаеше значенията на картите,но си нямаше идея от подредби и тълкувания.Е, пообучих го малко за двете седмици и даже си тръгнах със сертификат,но нищо,нищо не научих. И набързо -една история,която може да ви бъде полезна.Беше преди 6 години,малко след Новата година.Правя си една подредба за работата ми,защото се бях замислила да я сменям.И ми излизат;Кулата,9 меча,10 меча, с допълнителна-4 меча.Тази комбинация я гледах 2-3 дни.Наясно бях,че ще се случи нещо страшно, но не разбирах какво.Минаха няколко дни и пак ги подредих с въпрос за отношенията ми с лицетоХ.Същите карти,но с поразместени места.И да не ви отегчавам-два месеца само тия карти ме преследваха.Само когато редя за мен.На приятелките ми си излизаха реални неща.Точно 6 месеца след първата подредба синът ми катастрофира много жестоко.Три месеца бях до леглото му и се борихме за живота му.Още 7 месеца минаха пред 4 операции и физиотерапии. Сега е напълно здрав,но знаете ли кое ме крепеше с надежда през трудните месеци-че никога не ми излезе Смъртта.Това си го повтарях непрекъснато.Ще се оправи,ще се оправи.Спирам с това. Исках само да кажа,че съжалявам,че тоя форум го нямаше когато започвах.Благодаря от сърце на модератора.С тия различни теми просто запленявате и сякаш отново прохождам.Тук научих толкова мвого неща,които не успях през повечето години на самоучение.БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ВИ ИМА.
  3. Здравейте ,искам да ви споделя за моите карти.Аз имам 5 различни колоди,но най си обичам египетското или Златното таро.Купих си го преди 10 години и с него започнах.Но тъй като много го разглеждах и подреждах,се притесних да не го зацапам или протъркам.Затова си ламинирах всички карти и до днес си ги ползвам без проблем.Понякога си ги забърсвам с мека кърпа и топла водичка и ги подсушавам.Повярвайте,не са загубили силата си.Държа ги в червена кадифена торбичка.Всяка колода поотделно.
  4. Благодаря ви момичета,но мисля,че грешите.Каква господарка на дома-аз даже не живея в България.И не е ревност.Той е на възраст,когато е нормално да има връзка,и създаде семейство.Когато ми каза,че има приятелка се зарадвах.Хвърлих картите просто да видя това ли ще е снахата.И като изкочиха тия пентакли-просто се обърках.По-скоро очаквах чаши.Но не и че те се борят за отношенията си.Аз не съм се намесила даже с мисъл в отношенията им от няма и месец.Явно е трудничка комбинацията ми,но във времето ще я разбера.И пак благодаря.
  5. Здравейте на всички.Аз съм нов потребител,но от месеци чета във форума и съм очарована.Занимавам се с Таро от 10 години,но не редовно.Искам помощ при разтълкуването на една комбинация.На въпрос:Каква е връзката на синът ми с едно момиче ми излезе-Паж пентакли, Кралица пентакли,9 пентакли.Изпаднаха и 2 карти-7 жезли и 10 пентакли.Зави ми се свят от толкова пентакли а моето тълкуване е -връзката е по сметка.Но може и да съм пристрасна като една бъдеща свекърва.Моля,помогнете!
×
×
  • Добави...