Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Anonimnaa

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Anonimnaa

  1. Но лошото е че тези мисли толкова са се "вгнездили" в мен че когато се ядосам или съм нервна,започвам да се замислям над тези неща,от което наистина много се плаша Не искам да ходя на психиатър,не ми се пият просто антидепресанти.. Незнам как да се пребори с тези лоши мисли в мен.
  2. Благодаря ви,Орлин за успокоението . Явно и аз допринасям част за това мое състояние.Явно от уплаха,когато получа тези импулси,постоянно мисля за това и за тези мои паранои че ще се самоубия и прочие и се затормозявам допълнително,но вие донесохте малко или много спокойствие в мен за което ви благодаря Надявам се тези мои мисли да намелеят или просто да се науча да гии възприемам и да не им обръщам такова голямо внимание ))
  3. забравих да допълня,че мислите се появяват по зачестено през вечерта ..
  4. Здравейте! Аз съм момиче на 19 години и преди две години страдах от ПР ,( което отключих след раздяла от все още скъп за мен човек ) лекувах го с хомеопатия или по точно Седатив.Паническите атаки ми намаляваха с времето и дори спряха за известен период от време.Но нещо много странно се случи с мен преди седмица.Както си пушех на терасата и изведнъж в съзнанието ми изникна как сядам на терасата и скачам от нея .Изпитах безумен страх,все едно всеки момент ще го направя,много се изплаших и се прибрах в стаята.От тогава не спирам да мисля за това.След което пътувах с влак и онези натрапчии мисли отново се появиха как скачам от влака.Страх ме е да не изгубя контрол и да направя някоя глупост като тази от моите мисли.По цял ден имам чувството че всеки един момент ще полудея.Четох безумно много сайтове със симптоми на псих.заболявания...Страх ме е не знам какво ми е..Страх ме е да не загубя контрол над себе си.Има ли опасност заради тези мисли да си посегна на живота?Може ли да се каже какво ми е ?
×
×
  • Добави...