Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Anonimnaa

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Anonimnaa

  1. Но лошото е че тези мисли толкова са се "вгнездили" в мен че когато се ядосам или съм нервна,започвам да се замислям над тези неща,от което наистина много се плаша :( Не искам да ходя на психиатър,не ми се пият просто антидепресанти.. Незнам как да се пребори с тези лоши мисли в мен.

  2. Благодаря ви,Орлин за успокоението . Явно и аз допринасям част за това мое състояние.Явно от уплаха,когато получа тези импулси,постоянно мисля за това и за тези мои паранои че ще се самоубия и прочие и се затормозявам допълнително,но вие донесохте малко или много спокойствие в мен за което ви благодаря :) Надявам се тези мои мисли да намелеят или просто да се науча да гии възприемам и да не им обръщам такова голямо внимание :)))

  3. Здравейте! Аз съм момиче на 19 години и преди две години страдах от ПР ,( което отключих след раздяла от все още скъп за мен човек ) лекувах го с хомеопатия или по точно Седатив.Паническите атаки ми намаляваха с времето и дори спряха за известен период от време.Но нещо много странно се случи с мен преди седмица.Както си пушех на терасата и изведнъж в съзнанието ми изникна как сядам на терасата и скачам от нея .Изпитах безумен страх,все едно всеки момент ще го направя,много се изплаших и се прибрах в стаята.От тогава не спирам да мисля за това.След което пътувах с влак и онези натрапчии мисли отново се появиха как скачам от влака.Страх ме е да не изгубя контрол и да направя някоя глупост като тази от моите мисли.По цял ден имам чувството че всеки един момент ще полудея.Четох безумно много сайтове със симптоми на псих.заболявания...Страх ме е не знам какво ми е..Страх ме е да не загубя контрол над себе си.Има ли опасност заради тези мисли да си посегна на живота?Може ли да се каже какво ми е ?

×
×
  • Добави...