Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ani67

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

ani67's Achievements

  1. Писах ти на лични, ако можеш отговори ми на лични Виж, тази ситуация не е от вчера, колкото и да питаме и гледаме, нещата остават такива, каквито са. Ти имаш и въпросите и отговорите и много добре знаеш какво да правиш. Знам, че такава ситуация е тежка, обаче независимо от това дали аз и още 100 човека ще питаме за нея, и как и колко пъти, тя си остава такава. Таро може да ти даде отговор, ако си готов за него, но не и да промени нещата. Ти знаеш какво се случва, аз ти дадох и съвет как да постъпиш. Просто направи каквото е необходимо. Там е работата, че точно когато реша, че знам отговорите и започват съмненията, а аз знам само това, което искам да бъде, но не знам какво да направя, не знам кое е правилното.
  2. Писах ти на лични, ако можеш отговори ми на лични
  3. Никой не ми отговаря, но сега моля всички Ви, току що взех важно решение, повече не издържам, ще му изпратя смс, че аз трябва да сложа края, след като той обича друга, не мога да приема да ни съвместява. Ако някой иска нека попита картите дали ще постъпя правилно и дали това ще помогне поне на него, той явно няма сили да направи това, което иска. Ако някой ми даде отговор докато пиша, може и да послушам съвета, но ако не получа такъв значи, че така е трябвало да стане. Извинявайте, че Ви занимавам, просто правя последен отчаян опит.
  4. Той и тя виждали ли са се в периода от ........... до момента Изтеглени карти чрез http://www.ifate.com/tarot Рицар мечове, Рицар чаши, Крал мечове
  5. Здравейте, в сложна ситуация сме със съпруга ми, ако някой иска нека ми отговори. Какво се случва със съпруга ми?
×
×
  • Добави...