Jump to content
Порталът към съзнателен живот

forever__young

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Не казвам

forever__young's Achievements

  1. Поздравявам ви с едно красиво и нежно изпълнение на нидерландският цигулар Андре Рийо.
  2. Здравейте! На този сайт са публикувани данни за изчезнали хора: http://lipsva.com/ И аз ще се включа по-късно през деня.
  3. Здравей, Лиула! Първата колода Таро, която закупих през 2009г. беше универсалното Таро на Уейт, използвам я и днес. Винаги съм проявявала интерес към езотеричното, окултното и мистичното, но в същото време изпитвам и страх от неизвестното и непознатото. Затова преди около 4 години, водена предимно от любопитство реших да си закупя картите, като основната ми идея беше да използвам Таро за съветник. Открих, че ми е трудно да работя с образи, да усещам картите, трудно ги разбирам, но пък не зная защо с времето ми станаха близки. След 5 години бих искала да започна да работя и с обърнатите карти в Таро. Това ще ми е далекобойната цел, както и усъвършенстване тълкуването на отделни комбинации. Приятна вечер!
  4. Чудесна тема, едва сега я виждам. Поздрав и от мен.. П.С. Позволих си да редактирам мнението ти, за да има по-добра визуализация, а и тази прекрасна песен го заслужава. Копираш линка от youtube директно в прозореца и готово.
  5. Добър вечер, Приятели. Преди десетина дни бях заинтригувана от следната комбинация: 7Пентакли, Колесница, Дявол, която изненадващо се появи като отговор на два коренно различни въпроса. Днес, вече по-спокойно и уверено мога да направя изводи, тъй като по единият от двата проблема имаше последващо развитие. По-рано попитах : Това, което в действителност се случи е, че въпросната жена (лицето Б) допринесе за развитието на ситуацията благодарение на отзивчивостта на нейн близък човек, който пряко се ангажира с проблема. Събитията се случиха неочаквано бързо, индикатор, за което бе Колесницата. Комбинацията от 7Пентакли + Дявол беше свидетелство, че пред питащият ненадейно ще се разкрие нова възможност, изглед за ново начало. Дяволът представляваше смесица от страховете на питащият, не само дали ще получи така желаната помощ, но и дали ще оправдае полученото доверие. По отношение на вторият казус, свързан със съдебното дело изтеглих допълнителни карти, за да получа по-ясен поглед за развитието му. Зададох въпроса, дали защитата е достатъчно добре подготвена, за да бъде спечелено делото. Отговорът на Таро е: 10 Меча, 3 Пентакли, Дявол (+ Император). 10 меча + 3 Пентакли е показател, за това, че адвокатът е подготвил компетентно своята защита. Прави впечатление, че Дяволът отново се изправя предизвикателно,но сега до него е стабилната осанка на Императорът. Дали със своето самообладание и контрол Императорът ще постигне успех, или пък последният ще бъде изкушен и детрониран? Какво мислите вие? Приятна и спокойна вечер!
  6. Текстът на песента не е на арабски, вероятно се пее на персийски.
  7. Здравейте, приятели! На два различни въпроса, зададени вчера и днес, касаещи различни хора и отнасящи се до различни ситуации се падна една и съща комбинация от карти: 7 Пентакли, Колесницата и Дяволът. В първият въпрос се питаше дали лицето Х. да се обади на лицето У. У е адвокат, чийто хонорар все още не е уточнен и има известни неясноти по защитата на делото, като уговорката е била У да се свърже с Х. Вторият въпрос се отнася до това, дали лицето А ще получи съдействие по по определен въпрос от лицето Б. Връщам се отново към комбинацията. Според мен Дяволът е израз на притесненията и вътрешните страхове на питащият, доколко питащият може да се довери на конкретното лице. Колесницата я възприемам като реални действия, съдействие, но не ми е мн ясно до какви последствия ще доведат. Ще се радвам на мнения от ваша страна. Благодаря ви! Приятна вечер!
  8. Здравейте, бихте ли ми помогнали с тълкуването на картите - 9М, Любовниците, Звездата. Въпросът е дали ще спечеля зелена карта. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Добави...