Jump to content
Порталът към съзнателен живот

JohnKehoy

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    JohnKehoy got a reaction from Герри in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    доооста готин пример. Подсъзнателно го усещах. Някак си вътрешно. Днес разбрах още нещо, кеото е ново за мен: бадемовидното тяло. Разбрах,че то контролира всички емоции. Разбрах,че на практика и аз го контролирам. Все пак съм господар на съзнанието си и подсъзнанието си.
     
    На практика,почти всичко е лъжа. . Можеш или да вярваш в нещо - или да не вярваш. Ако спреш да вярваш и приемеш твоите подсъзнателни мисли, такива каквито са, които се свързват с бадемовидното тяло и то казва: "опасност!", толкова по-бързо ще осъзнаеш "къде се намираш", и страхът ще стане неутрален.
     
    НЕ искам да обиждам никого. Безкрайно съм ви благодарен, особено на вас д-р Тодор Първанов,желая ви най-доброто и много успехи във вашата област, но искам да изкажа следното мнение: сега си давам сметка,че специалистите които се занимават с психология и т.н. са хора които ти дават една ПРОХОДИЛКА докато се научиш да ХОДИШ отново. Естествено, всички ние се нуждаем от Вас. И аз непременно ще потърся терапевт ,защото има неща които са посадени дълбоко в Подсъзнанието ми и не мога да ги преодолея сам. Просто защото НЕ ЗНАМ как.
     
    Благодаря ви отново! Светли дни!
  2. Like
    JohnKehoy got a reaction from Герри in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    Здравейте отново! 
     
    Искам много да благодаря на О.Баев и на д-р Т.Първанов! Справих се за сам за отрицателно време от прочетеното от вас. Приех страхът си, обикнах го! Усетих как контролирам мислите си. Вече дори усещам бадемовото тяло когато ми даде "червена светлина" и го неутрализирам напълно. Най-ценното нещо е: "чувстваш това което мислиш!".  РАДВАМ се,че това ми се случи. Сега гледам по един изцяло нов начин на Света и на Любовта! Ходих на йога, сега ще отида в сряда на Ватански песни на Учителя в СУ ! Радвам се,че започвам един нов Живот!
     
    Имам едно въпросче само: подсъзнанието ми започна пък сега да се съмнява на ново НИВО. То сега ме пита: "какво пък значи приемам страхът си?" Преди това го осъзнавах много по-добре. Сега сякаш нещо ми пречи,или то се обърква или и аз не знам. И се налага да му обяснявам и да си припомням как се справих със страховете си. Какво би трябвало да направя тук? Благодаря много! Успех на всички които те първа ще осъзнаят колко е лесно да се справиш със страхът си! 
  3. Like
    JohnKehoy got a reaction from Герри in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    Благодаря на всички за отговорите! Пробвах това със "усмивката в огледалото" - чувствам се наистина по-добре като се видя усмихнат. 
     
    Честно казано ми писва от това състояние. Тази вечер в продължение на 3 часа не можах да заспя. Пих един "Ксанакс" - половинка от детските дози (предписани от лекар) и след около 30 мин. заспах. Пак ми беше пред главата тъпия изпит и т.н. Не знам защо се притеснявам толкова много. Уж се разсейвам през деня на макс и т.н. И вечер като дойде.. 
     
    И наистина съм "впечатлен" от това къркорене и т.н. Благодаря д-р Първанов, поне знам от какво идва вече. Опитвам се да си го представям и как го контролирам. От време на време върши работа.
     
    Общо взето се опитвам да се разсейвам на максимум. Когато съм с хора, когато върша нещо - много не мисля за това. Т.е. пак текат някакви мисли - но от време на време. Бях на кино - подейства ми зле в началото заради силния звук и беше и екшън. След това на края ми стана по-добре и дори добих самоувереност. 
     
    Може ли да ми предложите психотерапвет за хипноза в София? Но наистина човек който си разбира от работата и т.н. ? Искам да пробвам някакви сеанси и т.н. Искам да се справя ! Имам много желание. През деня си контролирам мислите, т.е. - позитивни и си задавам въпроси като: "Защо да ме е страх?!  имам толкова много поводи да се гордея!" и ми минава.. 
     
    Извинявам се за дългия начален пост на темата - искам да го направя 4-5 реда но не знам от къде да го редактирам :Д 
  4. Like
    JohnKehoy reacted to mvm in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    Просто се успокой, прекалено много се вживяваш във всичко, виж само колко подробни обяснения си написал. 
    Тези симптоми, които описваш ги знаем.  - не си първия и няма да бъдеш и последния
    Особено в последните години зачестиха, и при млади хора, особени при млади хора
    Успокой се, живееш на колела, дори не на колела, ами си се качил на реактивен самолет и бързаш
    За къде бързаш? Животът си върви и колкото и да бързаш, не можеш да го изпревариш
    Успокой топката, не преживявай нещата толкова драматично, и изпитите ти, и проблемите у дома, и всичко друго
    Виждаш какво си си докарал с много преживяване, сега е време просто да се успокоиш и да си кажеш
    , че нищо не е по-важно от тебе самия
  5. Like
    JohnKehoy reacted to mvm in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    Остави го поста, така е добре, когато човек споделя, особено пред непознати
    се чувства облекчен, и поне малко по-спокоен
  6. Like
    JohnKehoy reacted to д-р Тодор Първанов in Паническо разтройство само - за една нощ. Моля помогнете :( !   
    Вегетативна дистония в превод означава СТРЕС.Няма и как да не си в стрес при такъв динамичен живот.И понеже се плашиш от стреса на практика го увеличаваш.Явно си впечатлен от къркоренето и диарията - знай, те се дължат на това,че адреналина от една страна свива червата и увеличава перисталтиката , от друга стимулира размножаването на чревните бактерии, те правят течните изхождания.
  7. Like
    JohnKehoy reacted to mvm in Притеснение   
    Когато излезеш в реалността, си представи, че си герой от компютърна игра.
    И както там героят е смел, преодолява различни препятствия и опасности,
    среща се с различни хора и ботове, и общува с тях...
    и не го е страх - тебе страх ли те е когато започваш нова игра? Или когато започваш нов евент? Или когато навлизаш в нови непознати територии в играта?
    Не те е страх и не се притесняваш . Дори ти става по-интересно и забавно в играта какво ще се случи, как ще се справи героят, зад който стоиш ти
    Така е и в реалността, няма разлика, само дето ти нямаш всички способности на героя си от игрите
    Но пък имаш други съвсем реални способности.
    Дай им възможност да се прояват.
    Животът е една огромна компютърна игра и ние сме герои в нея. 
×
×
  • Добави...