Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mis_art

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от mis_art

  1. Здравейте , търся съвт за добър психолог . Спрях се на името Атанаска Катранджиева , имате ли мнение за нея ? Изглежда ми млада това ме накара да мисля , че може би е неопитна, какво ше кажете правилно ли се ориентирам .Става вапрос за специалисти които имат опит със социалните фобии.
  2. Благодаря за отговора ви наистина лечението ми беше само на антидепреанти, спрях ги отдавна но тревожността си е налице . Според вас какъв тип психотерапия е подходящ за моята социална фобия ....вече страшно мн ми омръзна от този проблем не искам пак да се отчая от себе си и да изпадна в отново в онова ужасно състояние , бях толкова се отчачла че не се хранех. Всеки съвет и насока ми е бил полезен от специалист. Като цяло и родетелите ми не ме разбират , не разбират моят страх. Майка ми ме притиска много и смята , че съм мързелива за нея е това, аз отдавна правя опити да съм самостоятелна напълно но този страх все ме оганичава от вазможностите ми за развитие.......
  3. Здравейте , надявам се в този форум да намеря хора с подобен проблем както и специалисти , които могат да ми помогнат.От доста време съм с този проблем той буквално ми спира развитието ...... От тинейджърска възраст до сега имам силно притеснение , когато трябва да се представя било то на устен изпит, или някакъв проект, представяне. При такива случаи, в които съм център на внимание треперя от страх и гласът ми изтънява буквално се вцепенявам, най-лошото е че после виждам съжелителните погледи на хората. Поради тези причини аз започнах да избягвам всякакви изяви.През 2009 година изпаднах в ужасна депресия прекъснах висшето си образование и се лекувах година депресията с анти депресанти.Имах почти никакъв социален живот.Бях се решила през 2011 отново да уча кандидатсвах специалност изобразително изкуство. Имам огромно желание да завърша това образование , но когато наближава изпит аз буквално седмици преди това съм мн тревожна.Понякога ги отлагам не ходя.Когато не се налага да имам някакво представяне и правим само практически задачи се чувствам добре .Според мен а и професорите в университета са мн доволни от моите художествени творби. Но не знам как ще издържа на напрежението от тези изпити , ще се наложи и да преподавам по училищата( хич не се виждм там ).Искам много искам да завърша и да стана самостоятелна и независима без да се страхувам толкова от чуждото мнение , но уви ....Не мога да преодолея този страх , той ми пречи за абсолютно всичко за работа, лични взаимоотношени, аз буквално нямам никакво самочувствие. Ще се радвам ако ме насочите към определено лечение , специалист било то в София или Велико Търново. Благодаря много за отделеното време и внимание.
×
×
  • Добави...