Jump to content
Порталът към съзнателен живот

IrinaMarinova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

IrinaMarinova's Achievements

  1. А не е ли точно обратното? Ако беше несериозно щяха да направят сайта но без да си пишат имената.Все пак имената им придават сериозност на написаното от тях.
  2. Не знам за врачките ама познавам едни Окултен Център Психея дето врачуват ,омагьосват и какво ли още не и това лято имах Злощастието да се запозная с тях заради съвпадението на името ми с една от тях. Вижте какво разбрах вчера за тях www.zombita.hit.bg и съм в ужас защото май и аз съм жертва.
  3. Здравейте.Дано някой от вас ми даде съвет какво да правя.Тази година на Рила се запознах с двама човека.Вчера случайно не знам как ми щукна да се ровя в нета на разни теми и попаднах на нещо свързано с тях. И това е този сайт www.zombita.hit.bg Поуплаших се като го прочетох а и да ви кажа наистина в тях имаше нещо зловещо. Особено в този Светослав.Той като се запознахме на Рила разказваше от колко години е в братството и много други неща, а сега като видях това осъзнавам че попаднах в графата с експериментите за които пише в сайта.Колко наивна съм била и сега се чудя как да се опазя и прекъсна тази връзка.Помогнете ми ако знаете повече за това и този човек.
×
×
  • Добави...