Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Freedomm

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Freedomm

  1. Истината е да познаем истинската си природа!!
  2. Наблюдавай мислещия, осъзнавай какво става в теб, обърни се навътре!! Ние не сме мислещия, той е конгломерат от разбъркани мисли и емоции!
  3. Истинската ни природа се проявява, когато се освободим от ума и потиснатата енергия в подсъзнанието ни!!!
  4. Просветлението е много неща, просветлението е просто да познаеш истинската си природа и да започнеш да виждаш нещата такива каквито са!
  5. Това че няма морал не означава да крадем, лъжем и убиваме, ако човек го разбира така това говори доста красноречиво какво е той. Става въпрос, че с тази измислена самоналожена концепция ние не следваме "pathless path" пътя без път, пътя на сърцето си, налагаме си много догми и измислени самоограничения, което е обратното на просветлението и потискаме истинската си природа, а това е наи-гадното нещо, както е казал Шекспир " Няма нищо добро или зло, коеото да не е направено от мисълта ни, ама съм абсолютно сигурен, че нищо няма да разберете от това, което ви казах, поне от пишещите, имате повече от ЕЛЕМЕНТАРНО ниво на разбиране.
  6. Великолепие, чистота, осъзнаване, мъдрост, яснота, чистота, простота, красота, радост, дисциплина, щедрост, любов, любяща доброта, състрадание, медитация, свобода, красота, свободен от негативност и емоции. Това е войнът на свободата. Ние сме животът и сме едно с живота, адът е съществуването. Сексуалната енергия е съзидателна и може да се използва за духовната еволюция, но това не означава да не правим секс. Сексът е нещо прекрасно, все пак така се създават децата. В това има творчество и живот. ))) Всички творят на нивото на мисълта, аз творя на нивото на духа, за всички, които искат да преминат отвъд мисълта и да станат творци на нивото на духа могат да се свържат с мен. )))))))))) Абсолютното здраве е абсолютна свобода. Свободата е здраве! Няма нищо по-важно от това да се чустваш добре. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Просветлението е просто да станеш психически ЗДРАВ човек! Психически здрав човек ставаш, когато се освободиш от потиснатата енергия. Освобождаваш се от потиснатата енергия, когато ОСЪЗНАЕШ, че МОРАЛ няма! Свободата е просто да станеш психически здрав ЧОВЕК!!!!!!! Най-добре е да преодолеем човешката природа!!!! Свободата е да се освободиш от потиснатата енергия в подсъзнанието си!!! Няма бог всички ние сме богове и богини! )))))) В тишината чуй музиката на душата!!! Сексуалната енергия е съзидателна и може да се използва за духовната еволюция, но това не означава да не правим секс. Сексът е нещо прекрасно, все пак така се създават децата. В това има творчество и живот. ))) Богът на свободата!!! Наблюдавай мислещия и познай магията и източника, който сме самите ние! Времето е чудно, нещо ми е будно, сутринта ми беше мудно този стих не мина трудно. )))) Огънят на свободата!! Свободата е освобождение от ума. Чуй този стих и с учителя бъди тих!
×
×
  • Добави...