Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ivan68

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

ivan68's Achievements

  1. А мога ли да съм сигурен, че температурате не е от нещо друго и дали да влизаме в болница за да му се направят пълни изследвания за тази температура.
  2. Сега от 4 дни започна да си мери температурата на всеки час,два и се оказа ,за около 6-7 часа в денонощието /обикновено вечер след 18:00 часа/ поддържа 37,1 , 37,2 градуса.През другото време температура няма.Уролозите вече вдигнаха ръце и казаха ,че проблема не е за тях-пращат ни на имунолог за температурата.
  3. Здравейте на всички, от 1 месец синът ми /на 16г/ започна да изпитва много чести позиви за уриниране особено сутрин преди да излезе за първа смяна на училище-влиза в тоалетната,уринира,излиза и веднага пак влиза...след още няколко минути пак и пак...понякога успява да стигне до училището /на 30-40 мин,път с автобус/,понякога слиза по средата на пътя и се прибира в къщи с такси,защото не може да изтрае /стиска повече/.И така денят пропада и после и другия ден и така се трупат отсъствие след отсъствие и всичко се повтаря пак на другата сутрин.Когато си ве в къщи положението е по-спокйно ,но пак мн.често му се ходи,понякога през половин час,понякога през повече време.През нощите трудно заспива /доста често по цяла нощ стои буден и ходи посточнно до тоалетната/,после спи до следобед,след това пак стои цяла нощ и дори да не му се ходи често до тоалетната ,пак не може да заспи защото си е объркал тотално графика "ден и нощ" и така всичко се повтаря в един омагиосан кръг. Естествено веднага още в началото го заведохме на уролог,после на втори ,после в частна специализирана клиника и двама доктора го преглеждаха,изследвания на стерилна урина и кръв правихме-и все нищо му няма-на ехографа бъбреци и пикочен мехур са му наред.Първо силен антибиотик му предписаха ,после друго лекарство,после урокомфорт,сега друго пие,но даже и подобрение няма.И при две баячки паралелно ходихме да му леят куршум,и двете казаха ,че голям стрес има ,и пак ходихме след това ,но нищо не се оправя-напротив сега в последните дни все по-зле става. Първият срок завърши с над 100 отсъствия,сега е между срочна ваканция и в сряда е на училище-просто не ми се мисли как ще ходи.Иначе се учи добре в престижно училище,стипендия за успех взема,но тозои проблем му съсипва живота /а и нашият също/ Между другото го водихме и на очен лекар ,че не виждаше нещо с едното око и лекакарката забеляза ,че няма мигли /окапали са му явно/ и каза че това е вследствие на стрес.Той малко затворен расте,ако не ходи на училище,почти не излиза,на компа все стои ,или учи,няма много приятели. Вече не знам къде да ходим на лекар ,положението е отчайващо,много моля за съвет,или ако има някой със същият проблем,да каже как се е оправил и ли да даде съвет някакъв...Благодаря Ви на всички предварително!
×
×
  • Добави...