Jump to content
Порталът към съзнателен живот

little_girl76

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

little_girl76's Achievements

  1. Това, че ще взема мерки е ясно .Обаче не мога да бъда сигурна дали във фитнеса няма да му дадат без аз да разбера, а знам че изкушението да си по-мускулест е голямо.Как да му обясня, да си тренира натурално и все някога ще стане по-добре от сега, да си тренира с инструктор, той да го наблюдава, явно до сега не е попадал на свестен.Водил е приятели, вкъщи , нямата си на представа за какви момчета говорим.Агресивни, псувни, наркотици, моят син не беше такъв до преди 1 година, но съм го изпуснала, може ли да се поправи тази грешка?
  2. На 16 години е.Висок е около 180 и е 70 кила, ефект в теглото му има 10 кила нагоре, показва кантар, за 3 месеца, но найстина няма кой, знае какви резултати, от към мускул, тези кила са на корема качени при положение, че яде по 600 грама месо на ден, не яде хляб, нито пържено, сам си ги готви продуктите, зеленчуци плодове (не съм, запозната много,много но каазва че приема доста протеини, и въглехидрати, не знам и не разбирам,колко трябва и как трябва да тренира, но казва че другите "батки"след 3 месеца клякали с 60 кила а той с 35-40.)Инжекциите ги бие сам или отстрани на бедрото, (иглите са някакви дълги), или в задните части, комбинира с хапчета,Иначе отделно стероидите пие, протеин,креатинин (или креатин, не помня), Азотни бустери, Аминокиселини.Взел ги е от дилър на стероиди, не от лекар, защото кой нормален лекар ще му предпише стероиди на 16 годишен без хормонални проблеми нито пък има астма. Разведени сме с баща му, него не го интересува, какво прави(взема ли наркотици, стероиди или пък с кого и с къде излиза, дали учи или не).Прилагам снимки на това което взема.Сама го гледам, просто от известно време се затвори в себе си(след като го бият и обиждат постоянно, не знам какво може да се очаква).НЕ иска да ходи на изледвания, водих го при психолог, ходи един път и вече се отказа. Това хапчетата: А тези са на инжекции: Иглите са два вида, едните по-дебели(черните), другите по-тънкисините 3-те подред) Притеснена съм от една страна, че взема такива медикаменти на такава възраст,
  3. Привет!Проблемът започна преди около половин година, когато синът ми спря да ходи на училище.Проблемът е , че много го обиждат и понякога и бият, защото бил слаб, нямал плочки, не можел да прави упражненията по физическо.Запозна се с някакви "напомпани" "здравеняци"така да го кажа всеки ден пафкат халюциногенни билки и канабис(амфети също), и той покрай тях, щом не го обиждат и го защитават значи са най-големите пичове.И от там една мания "Искам да съм като тях здрав и напомпан", обясних му, че с наркотици тази работа не става.Той си продължи с наркотиците без да ми обръща внимание.Уж си намери най-добрият фитнес инструктор в София (200 лева на месец за тренировки, но това за момента няма значение), 5 месеца тренира и според него никакъв ефект, демек 1000 лева пропиляни за инструктори.Смени фитнеса и почна без инструктор.Вчера се прибирам и случайно намирам спринцовки и хапчета в бюрото му.Като се прибра, го попитах какво е това(мислех че са наркотици), но се оказа, че са анаболи,боцкал се от 3-4 дена за да изкара плочки и мускули.Казах му, че това е краткотрайно решение с много последици за в бъдеще, той естествено не ме послуша, не искал да търпи обиди от никой и че щом 6 месеца тренировки не са дали резултат, значи си трябва боцкане.Спря тревата и другите работи и почна стероиди, какво следва?Не мога да го спра да си ги взема тези медикаменти, но поне как да му обясня, че не трябва по този начин и поне да взема по-малко.От както се запозна с онези побойници, не е същият иска да е като тях("здрав" "релефен").
  4. Не, спорта е много необходим, както за него така и за всички на неговата възраст. Идеята е да се премахне фиксацията за мускули - нещо, явно нереално. Ако тя продължи и се гони на всяка цена, вероятността да се постигне мускулна маса по какъвто и да е начин (хапчета, инжекции, прахове) е много голяма. Много подходящи са бойните изкуства, особено айкидото, в което няма атакуващ елемент, а служи само за самоотбрана. При подходящ треньор, той може да развие добре не само физиката, но и самоувереността си и да погледне на себе си по друг начин. В тази възраст мъжкото присъствие и модел за подражание е от изключителна важност. Синът ви вероятно е прекрасно момче, което не се насочва в правилната среда по някаква причина, за да се открие причината и да се подобри начина му на живот е добре да се работи за това. След като е сменил толкова училища и се явява един и същ проблем е ясно, че той е в момчето, а не в училищата или в гамените, които го тормозят. Правилно сте се насочили към психологична консултация тук, но онлайн и без негово участие, могат единствено да се дадат насоки. Мога много да изпиша за спецификите и проблемите в тази възраст и общите варианти за справяне, но вероятността да се разминем в разбирането , както стана в горните два поста е голяма. По тази причина живата и по - продължителна консултация може да ви е от голяма полза. Вероятно има училищни психолози, като за начало може да се обърнете към тях. Няма да се разберем с вас явно. Тогава да ви питам, как 90 % от момчетата на неговата възраст са се развили повече от него?(щом толкова разбирате). Той е много изгърбен 180 см височина и е 60 килограма.
  5. Какво, очаквате да му кажа? "Забранявам ти да ходиш на фитнес, защото си слаб и няма да направиш мускули" Той е сменил 8 училища за 9 години, и навсякъде са все "здрави"ученици и винаги се прибира разплакан, че никой не го харесва.
  6. Здравейте! От известно време, моят син(15 годишен, слабичък си е и то доста :cry: :cry:), спря да посещава училище.Сподели ми,че където и да отиде го обиждат, че е слабак, че не може да се бие, карат го да им решава тестовете по химия, в противен случай го бият, също така ми каза, че навън са му вадили нож и са го заплашвали..Не излиза с никого, няма си приятели(казва ми "Всички са здрави и красиви с мускули, а аз не ставам за нищо")Почна да ме обижда, понеже си мисли, че не го разбирам.Тръгна на фитнес, да направи мускули, обаче се ядосва, че е слаб и не ги може упражненията да ги прави.Опитвам се да му помогна(разбирате, че не мога да го задължа да ходи в училище при тези обстоятелства), но той си е наумил, че за нищо не става и това си е.Ходих до училището, да ги видя какви са тея гамени, и наистина както ми обясни той, са с мускули и много хулигански изглеждащи. Наумил си е, че иска мускули и нищо друго не го интересува.Дадох му парички за фитнес, да плати на някой треньор да му покаже, но пак се ядосва и това си е. Как мога, аз да му помогна, нито разбирам от фитнес, за да го съветвам, нито нищо, Благодаря, предварително :bouquet:
×
×
  • Добави...