Jump to content
Порталът към съзнателен живот

вми

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

вми's Achievements

  1. Благодаря за отговора didi.Да знам,че е така тялото ми реагира,след дългото време на стрес ,на който бях подложена.И затова сега се лекувам.Пия си хапчетата,почивам си максимално и гледам да съм спокойна.Просто вярвам и се надявам всичко да отшуми след като възстановя равновесието си в психиката си,тогава ще дойде и равновесието в тялото ми Да наистина и в очите ми се прояви проблем,и знам ,че всичко се дължи на стреса.
  2. Благодаря ви Avidila Не съм видяла,че сте писали,защото не съм влизала скоро тук.Ами прочетох си внимателно листовката на едно от хапчетата които пия и там пише ,че звъненето в ушите и главата е нормално при приема им.Става въпрос за ксетанор,и незнам реших,че като спра да го пия ще отшуми.Макар ,че това нещо ми се появи преди да започна да пия хапчета.Само вечер го усещам шума,силно като пращене на телевизор без предаване и да тила ми е слаба зона,постоянно имам напрежение там,мисля ,че имам ошипяване.
  3. Благодаря ти mvm за вниманието.Ще се оправям сама тогава и съм сигурна, че ще успея
  4. Благодаря ви за отговорите.Опитвам се да не му обръщам внимание ,но не се получава.А да се пробвам да отида на ушен лекар,дали би ми помогнал?Или когато се справя напълно с депресията и съм спокойна,сигурно ще спра да му обръщам внимание,но засега не успявам.
  5. Здравейте.На 41 г. съм.Преди около месец и половина,получих мисля беше паник атака,с треперене,изтръпване на крайниците,доближаване на границите на кръвното налягане.Веднага отидох на невролог и той го определи като тревожност и депресия.Изписа ми лексотан и ксетанор.Пия си хапчетата и постепенно намаляваме дозите,защото се чувствам по-добре.Но още преди ПА получих едно свистене в главата,което споделих с лекаря,но той не ми каза нищо определено,щяло да отмине.Но аз се притеснявам,защото това свистене се усилва и то предимно вечер,като си легна и е адски дразнещо.Как да си помогна сама,да се махне това нещо,има ли лек,или само с хапчета.Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...