Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Перото

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Перото

  1. Аз мога да ви кажа,като човек имал панически атаки дълго време че Ви трябва психолог.Аз опитах какви ли не техники за справяне,изчетох цялата информация,която има в Интернет.Резултата беше временен.Наистина трябва специалист.Всичко останало за мен е губене на ценно време.Едва когато намерих точния специалист мога да кажа че се чувствам страхотно.Успех каквото и да решите
  2. Здравейте,без да съм специалист ви казвам ме всичко това е стрес,който не знаете как да преодолявате.Както виждате в годините сте се подобрявали и влошавали без особен резултат.Това значи че не сте намерили правилния психолог ,който да ви помогне.ааз работих с четирима,които не ми помогнаха изобщо докато стигна до д-р Първанов.Сега знам ме съм на прав път.Не се отказвайте.Успех
  3. Здравейте,всичко което описвате са симптоми на стрес.Аз имах паник атаки дълго време и се оправих благодарение да д-р Първанов.Това от,което имате нужда е психолог.
  4. Много време е това.Аз смених четирима терапевти и едва сега с петия видях светлина в тунела.Когато намериш точния терапевт веднага ще разбереш разликата.
  5. Кураж,мило момиче!Не се отказвай заради детето,което носиш!В този форум има невероятни специалисти и съм сигурна че ще се включат с адекватен съвет!
  6. Здравейте,на 26 години съм с малко дете на 10 месеца!Проблемите ми започнаха с раждането!Имах много тежко раждане,проблеми при бебето и после много ревящата бебе!Може би от всичкия този стрес изпаднах в депресия!Получавам и панически атаки!Постоянно имам чувството че ще ми стане лошо и ще умря!Особено когато съм с детето навън!Грижа се сама за детето,защото живеем в чужбина а мъжът ми работи!Моля ви помогнете ми д-р Баев да се справя с това!Искам да съм щастлива,да имам мечти!А не всеки ден да се събуждам без желание!
×
×
  • Добави...