Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ицо

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ицо

  1. Благодаря ти, Томи, за отговора! В другите теми доста свободно се обсъжда "Завета на цветните лъчи на светлината". Тъй като желая да спазвам правилата за използване на книгата за да се ползвам от нея, можеш да си полезен в тази тема ако накратко ми разясниш или ми кажеш откъде да намеря какво по-точно е забранил Учителя относно книгата. Освен трите инструктажа на края (имам виолетовата версия). Може и на лично. Бъди здрав!
  2. Здравейте, От два месеца горе-долу работя със "Завета на цветните лъчи на светлината" по зададените инструкции, като първите 10-на дни четох само тях за да се уверя, че съм разбрал как да го използвам. Пускам тази с тема с апел за съвет за следния казус с тази прекрасна книга. Наскоро кръвен тест показа, че имам повишени стойности при "девиация на ер. разпред/ RDW ", което доколкото прочетох най-вероятно е свързано с (лека) "анемия/ малокръвие". Това не е някакво особено откритие за мен, защото добре си знам, че сравнително лесно се изморявам и трудно се концентрирам откак се помня. От насоките, които съм чел при такава "диагноза" се препоръчват редовете за червените лъчи. "Проблемът" е там, че всеки път когато чета червените лъчи сексуалността ми драстично се покачва и в ума ми нахлуват смущаващи сексуални мисли и желания. По принцип имам положително отношение към секса, но в случая мераците ми прекрачват рязко интензивността на сексуалния живот, който имам с приятелката си от години. Да, може би ставам по-жизнен, но с тия силни чувства става трудно да свърша повече неща през деня, което всъщност е целта на упражнението. За момента чета всички лъчи според предписанитя без червените (диамантените и аметистовите). Само четенето на червените лъчи има такъв смущаващ ефект, всички останали имат или неявен за мен или осезаемо положителен. Може би интересен факт е, че почти винаги когато ми се е налагало да оправям нещо желязно (брави, ботлчета, гайки, запояване), усещам осезаем прилив на сили и балансираност. И малокръвието на лице, някой логичен символист веднага може би би предписал доза Марс в лицето на червените лъчи. Как бихте тълкували ситуацията и какъв практичен съвет бихте дали?
  3. Пичага, помисли си сериозно дали искаш да имаш професия, в която ако е необходимо ще трябва да убиваш. Отговора би трябвало да е ясен, но може би не си задавал на себе си въпроса по този начин.
  4. Благодаря, Иво. Предварително погледнах сайта, който си постнал, но там няма контакт на човек за връзка. Ще пиша лично на _Маги_ за да не спаня тук, може би знае подробности.
  5. Здравейте, в Южния парк играе ли се все още паневритмия?
×
×
  • Добави...