Jump to content
Порталът към съзнателен живот

elena84

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от elena84

  1. Благодаря ви много г-н Баев,а колкото до психотерапията не мога да кажа нищо,защото досега психиатъра ме е изслушвал и разяснявал дадени притеснения,но психотерапия даже не знам какво представлява. Благодаря ви отново и прекрасен празник ви желая!
  2. Здравейте,д-р Баев! Първо искам да ви благодаря за отзивчивостта и желанието да помагате на хората. Казвам се Елена и съм на 29 години. Преди 4 години започнаха натрапливите мисли и паник атаките ми. Имала съм ги и преди но по за кратко. Сега в последните години постепенно ме преследват лоши мисли,неспокойство и страх от всичко което може да се случи. И аз точно не знам диагнозата си,ходила съм при психиатър, 4 години бях на анафранил от 25мг два пъти дневно + ривотрил от 500мг по 1/2 сутрин и следобед. И аз като всеки друг търся изхода от тази ситуация за да водя пълноценен живот. Смених лекаря с невролог,изписа ми деанксит + билкови лекарсва и ривотрил при нужда,като ми обясни ,че мозъка ми трябва сам да се научи да произвежда серотонин. 4 месеца бях добре докато една вечер не ме обзе страшна паника,да не полудея,да не навредя на себе си или на друг. Като напълно осъзнавах какви мисли ме обземат и бях ужасена. Сега от седмица пак се върнах при психиатъра ми,който ми изписа Алвоцитал от 10 мг,като ми обясни ,че това е лек антидепресант и просто ще прогони тези натрапчиви мисли. В моето семейство смъртността е голяма. Останах само с една баба и един вуйчо и може би от там идват и ужасните мисли,че нещо ще се случи и с мен. Искам да се науча да преодолявам тези състояния,искам да живея нормално и да се радвам на детето си,както всеки друг разбира се. Моля ви за съвет и професионалното ви мнение. Благодаря ви още веднъж!
  3. Здравейте, първо искам да ви благодаря, за приемането ми в сайта ви. Аз имам въпрос за Алвоцитал от 10 мг. От 4 години страдам от натрапчиви мисли и ПА. Бях на анафранил+ривотрил докато д-р невролог не ме посъветва да пия деанксит+ антистрес(билково)+ривотрил при нужда. В началото се чувствах добре докато не ме нападнаха една вечер много лоши мисли за себе си и близките ми. Сега от седмица съм при психиатър който ми изписа Алвоцитал. Но вечер се чувствам доста напрегнато. Въпроса ми е нормално ли е и от колко време след приемането се очаква да имам подобрение. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Добави...