Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тонева

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Тонева's Achievements

  1. Благословен да сте г-н Баев!!! А на моя организъм явно взе да му харесва това отърсване/разтърсване щом тази нощ отново по същото време си поиска дозата Дали ще се пристрасти?
  2. Г-н Баев, безкрайно Благодаря!Изгледах няколко видеоклипа с Ваше участие и някои неща ми се изясняват лека по лека.Два вечера подред се събуждам от напрежение и сърцебиене,опитвам се да укротя дишането,но в един момент от борбата още по-вече се затормозявам.Накрая си казах ще го оставя да премине като вълна,да става каквото ще,не че има какво да става........и в един момент след учестеното дишане което е около 1 минута ме облива една топлина особено осезаема в ръцете и в стъпалата след което се успокоявам и заспивам.Ама го обясних,но както и да е просто имах нужда да споделя и да Ви попитам нещо такова ли е приемането,обикването и другите неща за които говорите?
  3. Г-н Баев,радвам се че сте ме изчели.Единственият въпрос, чиито отговор ме вълнува е:Дали след цялата патология която Ви представих в резюме, психотерапията би ми помогнала?
  4. Здравейте,моята история е следната.На 39 год.съм а на 18 год.получих първата си ПА.Излишно е да описвам с подробности какво изпитах, за всички запознати картинката е ясна. Първите няколко години диагнозата ми не беше разгадана.Може би годините тогава бяха такива.Едва по късно стигнах до психиатър, които ми постави тази диагноза ПР и ми изписа Сероксат и Антелепсин.Пих ги година и спрях.Пооправих се.За кратко.После пак го посетих и отново Сероксат т.к. ми било познато пък и нали съм имала подобрение от него преди.Схемата и количеството явно не бяха много подходящи т.к.още на втората половинка от деня бях толкова превъзбудена, че не можех място да си намеря- камо ли да спя вечерта.Буквално халюцинирах.Намалихме я.Пих ги отново около 2 год.След което „подобрението” ми беше такова, че на 2 пъти прекъсвах по мое желание бременност т.к. изпадах в ужас че няма да мога да изкарам до края т.к.не контролирам аз нещата.Знам че е ужасно и няма кой да ме разбере,не търся прошка.Вече 2 години не пия никакви лекарства и положението ми не е много розово.Не мога да пътувам,не се отдалечавам от дома си,не спя на чужди места,не ходя на гъсто населени места,тялото ми от сутрин до вечер трепери,а мускулите ми ме болят.Изследванията ми са перфектни.В момента чета Психология на смелостта,но честно казано не я разбирам и не си представям реално изпълнението на техниките.На 15.05. имам час за психотерапия в Хасково,защото ми е най-близо.Надявам се това да е изхода,защото това не е моя живот.Благодаря предварително на тези които ще ме прочетат.
×
×
  • Добави...