Jump to content
Порталът към съзнателен живот

svl

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

730 посещения на профила

svl's Achievements

  1. Здравей blindedbybllod!Доколкото розбирам страдаш от ПР,както си написала.Аз даже и незнам точно какво е състоянието ми...ПР,стрес,депресия или генерализирана тревожност, ноо е едно от тях.Ако можеш ми напиши малко повече за състоянието си,за ПР и атаките,как започна всичко и за състоянието си в момента.Аз искам да си помогна сама,ще се пробвам колкото мога.Никак не ме успокоява че и ти имаш подобно състояние на моето.Просто не мога да си обясня как може, толкова много хора да страдат от такива състояния и то дълги години!До сега каквото съм чела от интернет,нито един човек не видях да е писал че напълно преодолял това състояние...Какво е това чудо,че ни защитава и предпазва от нещо,но в същото време ни пропилява живота...
  2. Прав сте г-н Баев,но просто съм много объркана!Доколкото розбрах,не трябва нито да се боря със страха,нито да бягам от него.Но в такъв момент,когато усетя някакво издигане и немога,незнам как да започна...но ще се пробвам колкото мога!
  3. Да г-н Първанов,прав сте!Трябва да се науча да бъда по-смела.Просто Паническите ми атаки и симптомите бяха доста силни,и си мислех че причината за тях е тревата.Мислех постоянно за това,че ми е навредила на главата или на сърцето.Чувствах се много болна.Мислех си че ще умра. И сега от близо седмица се чувствам по-добре!Това което преживях,продължи дълго-8 месеца всеки ден симптоми или атака.Когато четях от интернет за хората които са писали че от много години страдат,от състояние като моето или подобно,изтръпвах от страх че и аз ще съм така и че цял живот ще страдам така.Още го имам този страх.И сега както се чувствам по-добре и се питам-ами пак ако се появят същите симптоми,ако не отшумеят пак бързо,и пак и пакк... Ще се науча да бъда по-смела,ще се променя колкото мога,ще направя всичко възможно за това,ноо просто дълбоко в себе си усещам страха и притеснението от това че пак ще се повтори състоянието ми,и някак искам да си гарантирам че 100%,коренно няма да се повтори това..Сякаш като знам че повече никога нама да имам Па или симптомите,ще се чувствам по.добре.Незнам дали ви обясних както трябва,ноо това е моето усещане.
  4. Благодаря ви за съвета!Мисля че разбрах какво трябва да променя в себе си.Атаките които съм имала до сега са били предизвикани от страх и притеснение.Само две-три от тях бяха без причина,от нищо.Ще направя всичко по силите си за да преодолея това.От два дена се чувствам много добре,за пръв път от толково дълго време. Интересува ме също,колко време ако нямам нито една ПА и нито един симптом,ще означава че съм се излекувала напълно?И веднъж излекувани напълно ПА и симптоми,има ли вероятност пак да се отключат или завинаги отшумяват.Мисълта ми е 100% излечимо ли е? Искам напълно да се оправя,повече никога да нямам ПА или болезнените симптоми.Не искам никога повече да преживея това.Не искам пак да се повтаря или отключва когато се ядосам,уплаша от нещо или когато се притесня...Ще контролирам страха,гнева и притеснението си. Много искам напълно да ми мине и да си върна старият живот.Не искам даже и да се сещам за това.Искам да бъда отново старата аз. Благодаря ви!!!
  5. Многоо ама много ви благодаря за отговора г-н Баев!!Толкова много ми олекна!От много дълго време се обвинявах за случката с тревата,мислех си че тя е причината за състоянието ми в момента.При всяка атака,при всеки един симптом се сещах за това и изтръпвах от страх че ми има нещо в главата(тумор,инсулт,кръвоизлив).Знам че много хора ви пишат за състоянията си или за съвет, и затова ви благодаря от сърце,че отделихте от времето си и ми отговорихте.Нито аз ви познавам,нито вие мен,но с тези няколко реда мноого ми олекна!До сега с никого не споделих за случката.За пръв път на вас. Искам да ви попитам за ПА и симптомите,без помощ от специалист ще отшумеят ли някога или не,защото вече 8 месеца всеки божи ден аз или имам ПА или ме боли страшно много главата заедно с другите симптоми?В началото ходих при личната ми лекарка,обясних и симптомите,каза че започвам на нервна и ми изписа деанксит и алора при нужда(за два месеца).Аз ги пих 1 месец и ги спрях защото ми стана още по-гадно от тях.След като се усили главоболието ми ходих на невролог,изписа ми билкови хапчета иии толкова.Симптомите си ги имам до сега. Благодаря ви много!
  6. Здравейте!Пиша ви относно моите панически атаки.Първата атака се отключи по време на сън преди около 8 месеца.Получих силно сърцебиене,обвзе ме гореща въла,треперене,замайване.Седмица след това започна внезапно виене на свят,горещина и парене по гърба,замайване,пресъхване на устата.Така продължи около 3 месеца,заедно с няколко ПА.След това започна силно главоболие,изтръпване и парене на главата,замъглено виждане и дереализация.С тези симптоми съм от 8 месеца всеки ден.1 месец преди ПА по време на сън,за пръв път през живота си опитах трева.Страшно много се изплаших.Сякаш мина нещо през тялото ми,сърцебиене,изтръпване на главата,пресъхване на устата,нито чувах,нито можех да говоря.Изпаднах в шок.Много се уплаших.Това беше най годната и страшно нещо в живота ми.Месец след това ПА по време на сън и поредицата от симптоми до ден днешен.Незнам какво ми има,до кога ще продължава така,дали причината за състоянието ми е тревата?От 8 месеца всеки ден ми минава в мъчение.Моля ви за съвет.Много бих се зарадвала ако си изкажете мнението. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Добави...