Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мили

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

401 посещения на профила

Мили's Achievements

  1. Здравейте !Всички тези състояния, които написах в темата по горе брат ми ги изживява Всичко е започнало преди години около 8 или повече когато е заминал да работи в друга дьржава и там работодатели те му са взели паспорта му после тои си го взел и избягал...оттогава има треперене и голямо притеснение когато е между хора (в кафене,в компаниа на приятели ) започва да трепери и си мисли че всички погледи са вперени в него,сьсщо когато ходи на прегледи на лекар или да си оправя докумнети.. Миналата година патува сьс самолет и му беше мн трудно и стресирано пил е алкохол за да се успокои и един блистер с валидол. Декември месец 2014 година докато е бил на работа получава високо кръавно прилошава му и го вкарват в болница там лекарите му казват че нищо му няма и го изписват след два дена отново вдига високо кравно получава сърцебиене и отива в спешното отново му казват че няма нищо и така няколко пъти.. Сега стои си в къщи гледа в една точка няма сили да стане от леглото няма интерес за нищо с никой не иска да се вижда ,никаде не иска да ходи ,от скоро започна да споделя с мама за проблемите и чуствата си ,...Когато се събуди търси да пие алкохол и когато изпада в тревожност и притеснение също търси да пие алкохол.Сега сподели че иска да ходи в клиника за зависими от алкохола че иска да се излекува да бъде пак нормален човек ... Моля ви от сърце кавете ми какво е състоянието на брат ми и кой може да му помогне ,какво да прави ?
  2. Можетели да ми препорачате някой който работи online!
  3. Моля ви можели някой да ми каже терапевт който може да ми помогне при ОКР ??
  4. Здравейте и предварително ви благодаря Диляна Колева .Можетели да ме насочите кьм някой специалист който разбира от тази терапиа.
  5. Здравейте от 4 години живея сьс едни обсебващи мисли който ме правят много нещастна отнемат ми радоста от живота.Семейтсвото ми страда заради тях и аз вече не издаржам.Започнаха когато разбрах че сам бременна и малко преди това нямам добар спомен.мислих си парво ако на кравните проби излезе че сьм болна от нещо после всеки преглед си мислих 4е мога да се заразя с нещо.не сядах на пейките не пипах нищо постоянно си миех рьцете и сега е така не спирам да десинфектирам да мия ужасно е всчка дреха с която излезна после я хвьрлям за пране на детето ми сащо .мия рацете си по 100 пати не ползвам обществени тоалетни.Понякога ме нападат мисли които ме карат да мисля лоши неща за близките ми 4е мога да ги нараня и това ме убива изпадам в истерии или паника незнам какво е ве4е но ми иде да си махна главата от тези мисли НЕ ГИ ИСКАМ.... В момента плача защото искам да си варна щастието и спокойствието което сам имала .МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!
×
×
  • Добави...