Jump to content
Порталът към съзнателен живот

easynote

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За easynote

  • Рожден Ден 8.02.1994

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

460 посещения на профила
  • Az96

easynote's Achievements

  1. Има и нещо друго роднините и не ме харесват, те се отнасят с нея все едно е от някой дом, не е нормално майка ти да ти каже '' ква си ти? Не ми яж от храната боклук'' побеснявам като ми каже но и е майка и нищоне мога да направя. А за работата не че съм спрял на едно място искам да я радвам да и правя подаръци но изборът ми е между храна и подарък искам но нямям възможностживея на границата на бедноста не ми остават пари дори на кафе да отида ако не си разпределя парите като ги получа и 10 лв. да дам ще гладувам 1-2 дена. Говорил съм снея много пъти и всичко е до 2 дена след това вече го забравя а тя няма възможност. Как да задържа нещата докато заживеем заедно и тогава дарешим какво ще правим. Знам всякя жена иска любов, глезотиики, сигорност и.т.н. А аз мога да и дам любов за сега само обещания за другите неща на този етап.
  2. Благодаря за изчерпателния отговор! Така е имам проблеми не отричам още от дете винаги аз съм бил виновен дори да не съм извършил дадено действие. Отраснал съм със майка ми а баща ми си е хванал пътя защото си имал друга, още откакто съм станал достатъчно голям ми се наложи да правя всички неща кото баща ми трябваше да прави. О тогава се старая да съм негова противоположност за да не стана като него не пуша, не пия не съм конфликтен човек винаги избягвам спора и караниците но понякога е неизбежно и това всичкото което съм го насъбирал се изсипва на куп. Завършил съм 3-та степен електротехник искам да продължа да се развивам да уча но нямам финансова възможност. Искам да се променя в положителна посока но се нуждая от помощ, дали ако заживеем заедно нещата ще потръгнат ще си изгладим характерите и най вече дали ще тя ще успее да ми помогне да преодолея тези проблеми. Знам че последния въпрос е малко глупав и е само времето ще покаже. Ако може някакъв съвет как да задържа връзката ни още 4-5 месеца за да можем да стигнем до етапа да живеем заедно. Относно заглавието на темата писах го в 01:00 вечерта в поредната безсънна нощ и не можах да измисля нищо просто бях блокирал.
  3. Здравейте! Имам нужда от помощ или поне съвет. От приблизително 3 години имам приятелка от друг град която идва през уикендите при мен понеже аз съм на работа и не мога да ходя там, всичко беше наред докато тя изведнъж започна да слуша околните хора. Как нямало смисъл щото съм от друг град и.т.н. . Тя започна да слуша приятелките си да взема решения които засягат и двамата и при въпроса защо го е направила отговаря ти си виновен или моята съвест е чиста не съм направила нищо нередно и напоследък започна да ме лъже и да не идва при мен заради глупави неща като: "сърдя ти се няма да дойда" а реално си намери причина да се скара с мен за да отиде на дискотека с приятелка която я настройва срещу мен, и такива работи. Сега към проблема. Обичам я много! Когато се скараме естествено по телефона понякога получавам едни притъпи на гняв и безпомощност едновременно сравнимо е почти с депресия нямам желание за нищо не ям или пък понякога ям много иска ми се да се напия, страдам от безсъние, понякога ми се иска да ме е нямало на тоя свят защото имам диагноза епилепсия която ми записаха в болницата защото не знаеха какво да напиша и това било най близко като симптоми живея на място което не харесвам нямам пари въпреки че работя (все нещо се разваля все се чупи и заплатата там отива) а тя иска да излиза и се кара с мен за това нещо. Мислил съм дори както карам на някой тир направо челно но като се замисля че може да отнема живота на човек който трябва да живее се спирам. Изпитвам гняв който потискам в себе си и крия как се чувствам. Меня си рязко настроенията една секунда съм ядосан на въпросното лице когато спра да контактувам с него си меня настроението пред колегите все едно нищо ми няма и правя фалшиви усмивки. Да вметна когато сме заедно физически няма проблеми но вече започвам да изпитвам негативни чувства към лицето и не желая живот без него. Имам усещането че ако се разделим нищо няма да е както трябва. Дори и хобитата ми не са ми интересни вече. И последно не съм алкохолик и не употребявам наркотични вещества! 1. Как да избегна това усещане от ден на ден става по- зле а безсънието е ужасно. 2. Какво да направя с връзката ни? 3. Как да и покажа че е в заблуда и да прави това което тя сметне за добре не каквото и предложи някой около нея, все пак щом го прави значи иска да го направи.
×
×
  • Добави...