Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kristiana

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

531 посещения на профила

kristiana's Achievements

  1. Здравейте, гн. Баев! Дали вече приемате нови хора и ако да как бих могла да се свържа с вас. Благодаря и поздрави.
  2. Ако имате възможност бих могла да се свържа и с вас. Може би мъжката и професионална гледна точка на нещата ще ми даде възможност да погледна на себе си и ситуацията с други очи. Благодаря!
  3. Простете ми, че отново ви занимавам със себе си. От последния път, когато писах си мисля, че в мен има проблем, но и в същото време не мога да скрия от себе си и да се накарам да приема като нещо напълно нормално и безболезнено някой неща в поведението на партньора ми. Може да съм изключително тясно скроена и да имам проблем с ниска самооценка. Не бих искала да ограничавам и него или да го осъждам, в живота ни по-голяма част от това, което ни се случва е въпрос на личен избор. Но ако трябва да съм честна пред себе си: и търсенията му на порно филми ( всякакви жанрове) и самозадоволяването му, и мотаенето във фейсбук и разглеждането на профили на момичета, и разглеждането на еротични сайтове почти винаги, когато ме няма ( ние работим заедно, така че това се случва на два - три дни) ме карат да се чувствам не особено сигурна и поражда усещането, че на този човек, който е до мен нещо му липсва. Разговаря ли сме за това, той е на мнение, че това са нормални неща и е за разнообразие, неща които винаги е правил и че така всъщност никога няма да ми изневери ( последното честно казано ми звучи адски тъпо). Повтарял е многократно, че нищо не му липсва във връзката ни и в сексуалните ни отношения, напротив има неща,за които дори не се е осмелявал да си пожелае. В крайна сметка, когато заживяваме двама и правим съзнателен избор за това не го ли правим и със съзнанието за това, че този човек, когото в момента имаме до нас запълва празнини, които преди са стоели на дневен ред и ако човекът до нас не ни носи пълнота в много аспекти има ли смисъл да сме заедно? не зная...живеем в свят, в който еротиката и порнографията е на всякъде около нас - реклами, клипове, преса, интернет, начина по който изглеждат много хора около нас - мислила съм си това не е ли достатъчно за едно око, че трябва да търси още и още и още. В нашия случай дори - ние сме танцьори, около нас има толкова много привлекателни и провокативни хора и от двата пола - на нас не ни липсват подобни гледки, какво всъщност търси този мъж до мен? Защото, когато питам него той казва нищо, понякога не знаел защо го прави. Искам да зная къде е проблемът в мен? Какво от мъжкия мироглед не разбирам? Аз ли съм израстнала с неправилната картинка и грешните ценности? Благодаря.
  4. Благодаря за отговора Ви! Следя блога ви от известно време и споделям много от идеите и ценностите ви. По отношение на въпроса ми, явно винаги между двата пола ще има моменти на несъвпадение и разминаване. Може би и затова трябва да има търсене, че да се случи някъде и намирането. За другото искрено се надявам наистина да набира сила едно ново и преди всичко светло и чисто съзнание, защото светът и обкръжаващото ни днес са доста стряскащи и навяват тъга. Колкото и да си наясно, че трансформацията е вътрешен процес и че спасението ти е в твоят вътрешен свят - все пак ти се иска да срещаш и сродни души и да общуваш в едно пространство с по-малко пошлост и вулгарност и повече човещина. Благодаря още веднъж!
  5. Здравейте, бих искала да Ви попитам защо случаят на guru 23 се приема като нещо нормално и дори бива поощряван. Порното и мастурбацията могат да бъдат проблем само, когато се случват ежедневно ли? когато човек е във връзка и има задоволяващ го сексуален живот защо, в който би могъл да се чувства свободен и пълноценен, какъв е смисъла от гледането на порно и самозадоволяването няколко пъти в седмицата, месеца или какъвто и да е срок? Аз съм жена и колкото и да се опитвам да приема навиците на партньора си, които са може би в рамките на гореописаното, може и малко по-чести, определено не се чувствам добре от и вътрешно оставам по-скоро наранена. Може би и най-вероятно проблемът е в мен, след като специалисти намират това за нормално и естествено. Затова и задавам въпросът си. Сигурна съм, че има и доста жени като мен, които го правят. Тук не става въпрос само за това, че ние започваме да се чувстваме, че нещо не даваме, не можем да задоволим или че не изглеждаме достатъчно привлекателни за човека до нас. Трудно е да избегнеш подобни мисли, след като си открил въпросните навици. Не зная дали има смисъл да описвам, че обичам разнообразния и провокативен секс с любимия човек, че се опитвам да не доскучавам, че изглеждам добре - професионален танцьор съм и работя и като модел понякога, така че не мисля че тялото и начинът, по който изглеждам са отчайващи. Въпросът е и в това, че ние жените понякога искаме по-дълбока и духовна връзка, а тези навици са стряскащи. Благодаря ви предварително
×
×
  • Добави...