Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Coolio

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Coolio reacted to д-р Тодор Първанов in Хомосексуално ОКР   
    Не е възможно да се справиш сам.Проблема е в това,че темата няма значение и ако ,,пребориш,,  тази  тема, след дни ще започнеш с друга.Знам,че трудно ще ми повярваш, но прочети постовете ми в темите за ОКР и ще добиеш по-ясна представа.
    Може да прочетеш  и книгата Обсебен мозък.Ще добиеш идеи и от нея.Но, основното е, в една лъжа на ОКР-то, ,,че само малко ти трябва  за  да се справиш сам,,.
    Повярвали, на тази  негова лъжа хора,  остават в тази история години.
    Просто си представи,че играеш шах с някой, който ти чете мислите.Как може да го победиш?
    Ситуацията при теб е точно такава, не напразно и книга се казва Обсебен мозък.Страхът е в мозъка ти и знаейки от какво най - много те е страх, ще ти мени темите, както си иска и ти си напълно беззащитен.Защото една част от теб знае ,че неговите твърдения са лъжи, но една друга част му вярва и ти казва - ами, ако все пак това е така. И това съмнения ще съсипе целият ти живот.
    Правилният път е само един-психотерапия.
  2. Like
    Coolio reacted to 3va in Хомосексуално ОКР   
    Здрасти! Аз имам също ОКР, но за съжаление се усложни. Плюс него, се сдобих и с ПР. Искам само да ти кажа, че и на мен ми минават подобни мисли. Ти си си напълно нормален, а тези мисли, че си хомосексуалист, идват от болестта. Нямаше да ти пука какво мисли някое хубаво момиче, ако беше истина. Колкото повече се тревожиш за това, толкова по свирепо става Окр то. Ще видиш, че тези мисли ще си отидат скоро. За съжаление, те винаги се заменят с нови. Добре дошъл в клуба. 
×
×
  • Добави...