Jump to content
Порталът към съзнателен живот

boyanova87

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от boyanova87

  1. Благодаря отново за отговора, дано някога да спра да се измъчвам за случилото се. Само ми кажете, според вас ужасен лош човек ли съм, винаги и на мравката път правя, защо не дадох възможност на детето ми да се роди? Какъв човек съм? Дали ще си простя някога? Защо го направих? Защо преди това бях сигурна, че това е правилния избор? А защо сега се чувствам толкова ужасно? Как да изкупя вината си?
  2. Благодаря за отговора, нж нещото, което ме измъчва до болка е аборта, който направих, с това не мого да се справя и да бъда в мир със себе си.
  3. Здравейте, нова съм във сайта, не знам дали тук е правилното място, но се надявам да ми помогнете. Преди дни направих най-ужасното нещо в живота си и не мога да го превъзмогна. Трябва ми помощ. Живея с мъж, с когото имаме детенце, дъщеря ми е най-ценното нещо, което имам. Отношенията с баща й обаче не вървят добре, липсва диалог между нас, има скандали.. удрял ме е.. не съм си и помисляла за друго дете от него. В един момунт забременях по грешка, уплаших се, отношенията с мъжът ми не вървят, безпаричие... Махвах детето. Сега не мого да си простя. Причупих се много. Моля, дайте ми съвет кос да го преодолея!
×
×
  • Добави...