Jump to content
Порталът към съзнателен живот

cherrytree

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cherrytree's Achievements

  1. Явно всички пропускате моя въпрос, който ясно съм задала в началото на темата: "Здравейте, Търся спешно психотерапевт в София с когото да мога да започна терапия." и " Моля някой който има добри впечатления и резултати от определен психотерапевт да пише. Благодаря предварително." Не търся помощ а препоръка за добър психотерапевт с когото да започна да работя тук в София!! Страховете са ми много, не го отричам. Не съм искала доктори да ме коментират или да диагностицират състоянието ми, ами препоръка от хора доволни от добър лекар който могат да ми препоръчат. Ясно е зададен въпроса, но никой не отговаря на него. Все пак благодаря на всеки който се включи с коментар.
  2. Да, терапията остана незавършена. Терапевта който посещавах, не се намира в България. Положението ми е тежко. В момента не ме интересува, дали състоянието ми може да се "диагностицира" или не! Аз търся помощ, и явно няма да я намеря в този форум. Една от многото ми фобии е приемането на всякакъв вид лекарства, а трябва да приема антибиотик за 14 дена. За съжаление аз отказвам да го приема и нещата не отиват на добре. Според всички в този форум, аз щом не страдам от панически атаки значи съм добре. Диагностицирана съм с: Medication phobia, Claustrophobia, Achuophobia, Agateophobia, Bacteriophobia, Agoraphobia, Anxiety, Depression and this is just a small part of what I am battling with each day. So, I don't need anyone to tell me what I have or don't have; I need someone to stand beside me and help me continuing fighting all these things.
  3. Здравейте, Търся спешно психотерапевт в София с когото да мога да започна терапия. Диагностицирана съм с Панически атаки, Депресия и Фобий преди 7г., бях на антидепресант за 6 месеца, спрях го Декември 2009, и от тогава не съм използвала. С помоща на терапия, успях да намаля паниките до една годишно и до напълно увладяване. За съжеление фобийте и депресията са на макс в момента. В момента се намирам в много лоша ситуация и ми трябва спешно помощ. Опитвам се сама да се контролирам, но положението излиза извън контрол и се налага да се обърна към някого за помощ. Това вреди на здравето ми, семейството ми и работата ми. Моля някой който има добри впечетления и резултати от определен психотерапевт да пише. Благодаря предварително.
×
×
  • Добави...