Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sunshine1

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sunshine1's Achievements

  1. Здравейте г-н Балджиев, Не познавам никой, който да е имал такива проблеми и да се справил и търся само интуитивно, но ще опитам да потърся информация в интернет. Изборът на специалист в тази област наистина не е лесен. Поздрави!
  2. Здравейте г-н Баев, Много точен отговор ми дадохте. Наистина има стотици психотерапевти в интернет и прочетох за много от тях, но не мога да намеря тези, които наистина помагат. Затова писах тук, понеже вече не знам къде да търся. Само на един се спрях, но явно ще положа повече усилия, за да се свържа с него, след като казвате, че има някакъв шанс. Разбирам, че тези, които наистина успяват да помагат на хората, са по-заети. Благодаря за отговора. Поздрави!
  3. Здравейте, От няколко месеца търся психотерапевт в София, но не намирам достатъчно информация. Имам проблем със взаимоотношенията, общуването, личната самооценка, ниско самочувствие и прекалено се влияя от мнението на хората около мен. Тъй-като сама не мога да се справя с проблема от много години, искам да посетя специалист. Моля ви да ми препоръчате добър психолог в София, който работи с тревожности. Спрях се на едно име, но никой не отговаря на телефона, което ми се струва некоректно към хората. Благодаря предварително!
×
×
  • Добави...