Jump to content
Порталът към съзнателен живот

De4kko

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

De4kko's Achievements

  1. Че то като цяло Аз от къде мога да знам на, кой мога да имам доверие. Как да си избера психолога дори не бих отказал да ми препоръчате някой де да знам.?
  2. И да ми е грешна представата " убеждението ми" това е може би най-близкото сравнение, което мога да дам. Предвид това, което виждат очите ми. И сега какво да намеря из сайтовете за някой психолог от Варна и да си взема час при него ?
  3. Какво да правя сега. Как да постъпя .... ? Смисъл да пиша на някой на лично в форума или нещо друго ?
  4. Че не ли вярно Еми като цяло никакво като съм на работа казвам "Здравейте" , Ако ме питат нещо ако знам отговарям . В Skype от време навреме си говоря с хора докато играем разговорите обикновено за самата игра .... Аз казах паразити защото такова държание виждам не само спрямо себе си .
  5. Здравейте, Аз съм на 21 години кажи речи ноември ги правя пълни. И имам проблем с общуването най-вече с връстници предполагам, че се дължи на тормоза в училище като по-малак защото бях от мълчаливи те. И като бях има няма 14-15 години постепенно спирах и да излизам на вънка. Почнах да играя някакви компютърни игри и все още го правя. Преди няколко месеца гледах за групова терапия във Варна обаче нищо не намерих . Ходя на работа обаче говоря като ме заговорят и толкова ми е и говоренето. Като цяло също така и нямам кой знай, какво доверие на хората поради простата причина, че в днешно хората са паразити казвам паразити защото паразитно живеят имат ли полза от него седи там ако не се маха . Аз и да съм сред връстници не знам какво да кажа дори ще гледам да се махна то едно странно усещане, че не ми е там мястото един вид излишък На моменти направо се разревавам при самата мисъл за цялото това състояние искам да имам приятели на моята възраст но не мога защото съм някакъв излишък последните 5-6 години от училище в къщи на компютъра са е същото то само дето не е училище ами "Работа"
×
×
  • Добави...