Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ивет

Участници
  • Общо Съдържание

    43
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ивет's Achievements

  1. Благодаря ви за отговорите!Аз винаги съм брояла колко точно уча, винаги съм сиказвала не е достатъчно.Перфекционистка съм и обичам темите ми да са изпипани.Но когато темите за 100', това.няма как да стане.с.тези 5'часа учене.Това имах напредвид.Аз уча малко и почивам,не мога по друг начин.Но все пак ако ича повече някой ден , мога ли да откача.Почвам дори след.тези.5 часа да се чувствам зле , боли ме глава., странно ми е.
  2. Ясно просто се плаша да не са гласове в главата ми си казвам отново край полудявам.Отново заради мислите , че от учене мога да полудея не си давам много зор.Уча не повече от 5 часа, а със сигурност трябва много повече.Защо във всяко едно мое действие съществува думичката страх?
  3. Аз останах и с 2 изпита поправка и просто няма.как да не ми пука , защото специалността ми не е лесна.Въпроса.е , че не мога да.разгранича натрапливи мисли ли са тези фрази в главата ми и песните , които не мога да избия.Или са гласове и край почва се пак — луда съм.
  4. Изпитвам панически страх , че чак изпадам в чувство на дереализация.Толкова е силен страха ми , че ми идва да избягам от себе си , от всичко..
  5. Здравейте! Имам отново нужда от вашата помощ. Сега съм в сесия и стреса е в повече , учене също иима.И преди съм казвала какво се случва с мен.Примерно уча си и в главата ми се върти една песен и не мога да си я избия.Или примерно възникват някакви фрази , които съм чувала.Това гласове ли са , какво е.Плаша се и защо се получава само , когато съм в сесия.Аз ли пак си измислям и е ОКР.Но отново почвам да си мисля , край полудявам.Случва се и когато заспивам , много неща да ми се омотават.Моля за съвет
  6. Благодаря за изчерпателният отговор , в който намирам доста истина! Но искам да ви питам за друго нещо , и то е как да се справя с адреналина в тялото? Попринцип имаше едно момче , с което си писахме.И аз съм си такава , притеснителна , че дори и да искам да го виждам , гледам да избягвам контакта с него.Почнах да не ходя на лекции , но утре се налага да сме почти цал ден заедно.Сега не ме свърта , не успях да спя , повръща ми се , тялото ми почти е изтръпнало , като влюбена ученичка съм, а реално не искам да тръгвам с него , защото си имам човек до мен.Но се притеснявам от контакта с него , като го видя , сякаш в тялото ми се повишава налягането , как да го обесня... Какво да направя в тази ситуация?
  7. Разбирам ви , но ме е обхванал страх.. Почвам да си мисля да не е от очите и да ми се е повишило очното налягане..
  8. Здравейте! Тъй като виждам , че никой не отговаря , а не е и длъжен реших да пиша пак.От сърце ви моля да ме посъветвате , защото аз така и не разбрах, колкото и глупаво да звуча.В труден период съм , много изпити , тежки и практики , че тези вибрацийки на главата искам да престанат.Защото от притеснението ми се затварям и спирам да излизам.Някакви хапчета има ли като лек? Аз че съм си нервна е така , но защо някой път от определени хора и ситуации се засилва.Сигурно от повече от половин година не съм се чувствала спокойна и без т.н вибрации.Напоследък ми потрепват и мускулите , не се наспивам.Ще съм благодарна на всеки съвет и ще се опитам да го приложа!
  9. Може би не трябва дя бягам от ситуациите , които ме плашат , за да стопя този страх , да не го мисля толкова.Аз така разбирам и вас.
  10. Благодаря за проявеното търпение!А като усиля тази симптоматика , какво ще променя? И тъй като това си появи наскоро , на какво се дължи , нормално ли е и свързано ли е с психически проблем?То се проявява най-вече като има тълпа от хора , които познавам, момче, което харесвам и хора към които имам донякъде респект.
  11. Да , ясно ми е за интернета.Просто исках да ви попитам как да намаля тази симптоматика.Въпроса е , че аз го мисля постоянно , примислям, анализирам всяко мое действие.Някой път е от напрежение в очите и сякаш просто минава като ток през мен , не дотолкова треперене.Възможно ли е всичко да е , защото го мисля и как да се справя с това.
  12. Може би става въпрос за тремор? Защо го получавам и не може ли да се лекува? Ако изобщо е това Имам напрежение сякаш в главата , боли ме теменната част.Не се издържа вече.А и ако става на въпрос за тремор, в интернет пише, че може да стане много зле.Отделно от това имам ппотрепвания на мускулите и замъглено зрение.
  13. Здравейте! Посъветвахте ме да пиша тук ако има нещо.Споделих Ви за това , че имам като леко трептене на главата , но беше леко и близо до очите.В други моменти като разговарям сякаш усещам , че очите ми ще изхвръкнат и веднага отвъртам поглед.Но съм се наплашила най-вече от така да го кажа потрепванията , които се разпространяват леко надолу от главата.За миг главата ми сякаш се разклаща , усещам го като импулс или сякаш задната част на главата ми се разклаща.Страх ме е да не си вижда от хората Посъветвайте ме как да постъпя.
  14. Благодаря за отговора! А телесните симптоми , които описах на какво се дължат?
  15. Също този страх е породен от това , че има едно момче , което има страшно много тикове и ме е страх да не стана като него.
×
×
  • Добави...