Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ddidetto

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ddidetto's Achievements

  1. Много пъти съм си казвала,че заради този ми страх аз дори не живея,а само стоя и чакам края,а пропускам толкова вязможностти за хубав и прекрасен живот.Но понякога страха е по силен от нас.
  2. то излиза,че съм най голямата късметлийка.........
  3. А що се отнася до очакването ти - няма нищо лошо в това да го сбъднеш в някакъв аспект. Да речем - дай си срок докато дойде рожденият ти ден да се промениш и да престане да те е страх. Точно това искам и аз да не живея в този непрестанен страх.Дори и да стане това от което ме е страх и предчувствам не искам да изживея остатака от живота си в страх и очакване на края.
  4. Благодая Ви за отговора надявам се да сте прав и да не позная,защото много ме е страх.Хубав ден ви желая!
  5. Здравейте,моят проблем е следният по принцип имам страх от смартта.През 2007 получих парвата си ПА но малко по малко този проблем отшумя.Тази година февруари месец ми се случи,че взех да обращам внимание на това колко неща познавам.Примерно отиваме нанякаде при познати и аз казвам тях няма да ги има и разбира се така и става.Познавала съм и много други неща,но наи големият ми страх,е че ще позная кога ще умра.Мисля си че ще умра другата година,когато навърша 30 год.Много ме е страх това да не стане,вече започнах да си мисля,че може би имам някаква дарба и това ще стане.Чувствам се ужасно сякаш не сам на себи си.Незнам какво да правя Моля ви помогнете.Дали ще позная и наистина ли ще умра,побарквам се от това предчувствие.
×
×
  • Добави...