Jump to content
Порталът към съзнателен живот

man_12

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

man_12's Achievements

  1. Питам дали според вас е възможно жена ми да поиска развод ,ако онази излъже че сме спали заедно?
  2. Някои приятели искат да ме успокоят и ми казват,че жена ми няма да поиска развод, докато не се убеди, че наистина съм й изневерил.Казват ми , че семейство се разваля от истини, а не от лъжи , и че нито една семейна жена няма да си зареже така семейството.
  3. Защо според Вас няма да се наложи, аз си мисля,че ако стане така както се притеснявам, жена ми ще иска доказателства,че съм невинен?
  4. Преди време, когато още не бях женен, се запознах с едно момиче, разменихме си телефоните и аз обещах да й се обадя.Обаче в последствие разбрах за нея,че ме е излъгала за едни неща и реших да не й се обаждам .От приятели разбрах, че много се е ядосала.Сега наскоро разбрах,че е колежка на една приятелка на жена ми.Притеснявам се, че това момиче, което отблъснах, да не би да иска да ми отмъсти затова че я отблъснах, и затова да излъже приятелката на жена ми,че примерно сме спали заедно и аз съм изневерил на жена си.Със жена ми се оженихме наскоро. Притеснявам се също ако жена ми се върже и повярва на някаква такава лъжа, да не би да поиска развод.Има ли някакъв начин да докажа на жена си ,че съм невинен и ,че онази лъже? С жена ми имаме и дете. Според вас може ли една семейна жена с дете да иска развод заради една клюка?Най-вече се чудя ако евентуално стане така ,мога ли да докажа на жена си, че съм невинен?
×
×
  • Добави...