Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Nqmaznachenie

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Nqmaznachenie

  1. В 16/09/2016 at 19:09, iti каза:

    За мъж на 30 години, доста тъп въпрос... Жената ти е това кое е. Видял си я, приел си я, обикнал си, оженил си се. След като е минала началната еуфория във връзката ви, са взели явно да надделяват сексуалните ти мераци и се чудих как да я промениш, че да живееш с този *твой* избор. Направил си каквото зависи от теб, говорил си с нея, тя е откликнала, но явно не и е по вкуса. Проблемът е твой как да направиш някакъв компромис с тези си мераци, или да хващаш пътя. Ако се съсредоточиш върху истинският проблем, може и да го решиш...

    Благодаря за квалификацията на въпроса ми! Приемам я, но не я разбирам. Като цяло по-добре да питаш за съвет, от колкото "много да ги разбираш нещата"...та за това зададох този тъп въпрос :) Благодаря все пак за споделеното мнение!

  2. Здравейте!

    Мъж на почти 30 години съм. С жена ми сме женени от 1 година; заедно сме от 4. Разбираме се прекрасно, любовта ни е голяма и не спираме да си я показваме един към друг - от вербален начин до най-малките жестове. Уважението един към друг и диалогът са особено важни за нас двамата и винаги, когато сме били изправени пред някаква трудност в заимоотношенията ни, винаги сме сядали, обсъждали и стигали до консесус. Почти не се е стигало до повишаване на тон, защото сме големи и зрели хора и сме наясно, че това е признак на слабост за справяне с даден проблем. Жена ми ми дава абсолютно всичко, за което съм мечтал освен честота и разнообразието в интимния ни живот.

    Преди време си бях говорил с нея за нейния опит до преди да се срещнем с нея и тя ми сподели, че е била с 2-3ма преди мен и няма кой-знае какъв опит в секса, но едно е със сигурност (цитирам я): "Сексът с теб е най-страхотния, който съм правила!". Проблемът е там, че аз съм доста разкрепостен и бих искал преживе да опитам какви ли не неща в областа на секса с цел доставяне на удоволствие (но не й причиняване на болка - не изпитвам удоволствие от това). Например жена ми има лош спомен от първия си опит за анален секс. От тогава никога не го е практикувала. Понеже много се обичаме и се съгласи 1-2 пъти да опитаме. Но само при мисълта за самия акт и цялата се стяга, свива и не може да се отпусне и да се отдаде на момента. Отдавна сме минали през периода на задръжките и не ни е срам от нищо. Също така, когато е неразположена, никога до сега не е взимала инициатива да ме задоволи по някакъв начин...било то орален или с ръка... просто да направи жест за мен и да се погрижи за моята нужда. Веднъж й казах, че имам желание да отидем до секс магазин, за да си купим вибратор, който да включи в любовната игра преди акта. Сама си го избра, ползвахме го цели 2 пъти и после каза, че й бил голям. Помолих я да си купи еротично бельо, за да разнообразим сексуалния си живот и тя си взе 2 чорапогащника, които облече по веднъж по свое желание (може би от любопитство и до там). Говорили сме 2-3 пъти на тая тема, че не искам да правим секс в мисионерска и кучешката (на задна) цял живот, но всеки път разговорите започват нормално и завършват със сълзи от нейна страна. Тя казва, че се чувства ужасно зле като й казвам, че искам нещо още, защото тя толкова се стараела да съм задоволен във всякакъв аспект (което е вярно) и по този начин се чувства недостатъчна и неспособна да ме задоволи. Следват сълзи и след това най-сериозно ми заявява, че няма нищо против да съм отишъл "някъде" да се облекча, но не иска да знае и разбира.

    Сами разбирате, че щом пиша всичко това, не желая да ходя където и да е... Не желая семейството ми да се провали заради един секс, заради нещо, което така или иначе с времето утихва и постепенно изчезва. Тя е моята прима жена, тя е номер едно и никога няма да допусна за миг да се почувства пренебрегната или да засегна достойнството й. Тя знае това и се чувства точно такава, поради неспирните ми грижи за нейното благо.

    Разговорите ни на тая тема са били по 2-3 различни метода - един път подходих като приятел, който има нужда да сподели нещо, втория път бях по-рязък и леко ядосан в тона си, а на третия път се разсърдих. Нищо е помогна... крайният резултат е винаги един и същ - сълзи. Казах й, че повече няма да подхващам тая темата, след като не е способна да говори за това и да се опита да ме разбере. Моля за съвет как да подходя към нея, по индиректен начин, така че само да провокирам у нея, това от което имам нужда. Бих искал да я накарам сама да стигне до това заключение, сама да го пожелае. Не искам на сила. На сила нищо не става...

    Благодаря предварително!

     

×
×
  • Добави...